Давно очищали кеш Telegram? Зробіть це прямо зараз, аби пришвидшити телефон (інструкція)

Читать на русском
Автор
2498
Telegram Новина оновлена 16 квітня 2024, 09:01
Telegram. Фото Колаж

Очищайте кеш регулярно

Сучасні смартфони зазвичай мають великий запас внутрішньої пам'яті, тому проблем з її перевантаженням майже не виникає. Але сховище смартфона все одно слід очищати регулярно, особливо це стосується кешів додатків.

Залишкові файли Telegram можуть займати багато місця у вашому телефоні і негативно вливати на його роботу. "Телеграф" розповість вам, як очистити кеш месенджера просто та швидко.

Для очистки кешу Telegram вам потрібно зайти в сам месенджер на телефоні, потім перейти в "Налаштування", в ""Дані та сховище" і в "Використання сховища". Далі клацнути на "Очистити весь кеш".

Зауважимо, додаток покаже, який саме контент збирається видалити. Підтвердьте свій намір очистити кеш. Під час очистки з'явиться каченя, яке сповістить про завершення процесу.

Також у пункті "Використання сховища" можна відрегулювати, як часто додаток автоматично буде очищати кеш від невикористовуваних файлів.

Там же за бажанням можна виставити "Максимальний розмір кешу" – якщо розмір кешу перевищить виставлений ліміт, то найстаріші з невикористовуваних медіа будуть видалені з пам'яті пристрою.

Раніше "Телеграф" писав про ознаки, які вказують на вірус у вашому телефоні.