"Підвісити" смартфон біля розетки: цікавий спосіб зарядки, коли нікуди покласти телефон

Читать на русском
Автор
Іноді розетка для зарядки знаходиться біля підлоги
Іноді розетка для зарядки знаходиться біля підлоги. Фото bigmag.ua

Якщо немає нічого, куди покласти гаджет, такий спосіб може бути корисним

Правил, як часто заряджати смартфон та до якого рівня батареї є кілька, одна сам процес зарядки також може бути викликом. Так відбувається, якщо єдина доступна для зарядки розетка знаходиться високо над підлогою та далеко від меблів.

Портал wikiHow ділиться простим способом, як зарядити смартфон без підручних засобів — знадобиться тільки зарядний пристрій. Дріт зарядки замотують особливим чином і телефон опиняється наче "в колисці".

Як виконати трюк з "підвішеним смартфоном"

  • Підключіть зарядний пристрій до розетки і сформуйте петлю зі шнура.
  • Покладіть телефон внизу петлі. Тримайте одну руку за вільний кінець петлі. Перекиньте шнур над корпусом зарядного пристрою та потягніть телефон вниз праворуч до нижньої частини петлі — при цьому вільний край дроту потрібно під'єднати до смартфона.
  • Відрегулюйте петлю та телефон, доки ваш телефон не ляже рівно. Збалансуйте телефон на шнурі та дайте йому зарядитися.

Зауважте, що телефон все одно може впасти, тож під нього краще підкласти щось, аби він в разі чого не впав на підлогу. Також можна скористатися спеціальними тримачами для смартфона або використати сторонній предмет як підставку.

Раніше "Телеграф" розповідав, що смартфон не варто заряджати до 100%. Попри механізми захисту від перезарядки, оптимальним для роботи батареї лишаються максимум 80%.