Пилосос не знадобиться: швидкий спосіб зібрати волосся та шерсть з підлоги без зусиль

Читать на русском
Автор
1906
Ефективний лайфхак для прибирання в домі Новина оновлена 15 квітня 2024, 09:35
Ефективний лайфхак для прибирання в домі. Фото Freepik

Цей лайфхак справді працює

Прибирання справа складна, але важлива та необхідна. Щоб спростити це заняття, досвідчені господарки вигадують цікаві способи лайфхаки. Один із них стосується прибирання підлоги від волосся та шерсті домашніх тварин. "Телеграф" вже розповідав про бюджетні засоби для очищення столових приладів з нержавіючої сталі, а сьогодні ділиться ефективним лайфхаком, як прибрати з підлоги волосся та шерсть без особливих зусиль.

Як виявилось, цей спосіб навіть не передбачає використання пилососу, пише Ukr.Media. Більше того, пилосос може не впоратися з таким завданням.

Все що вам потрібно, щоб прибрати шерсть і волосся – це віник (щітка для підмітання) та двосторонній скотч. Просто приклейте шматок скотчу на віник і зніміть захисну стрічку. А потім підметіть підлогу в домі цим віником зі скотчем.

Ви здивуєтеся, але всі волоски, шерсть, пил та інші дрібні частинки скотч збере на себе. Після такого підмітання підлога в домі буде чистою. А якщо після цього пройтися ще й вологою ганчіркою, то будинок сяятиме чистотою та свіжістю.

Раніше "Телеграф" розповідав, які копійчані допоможуть вивести плями від кави з одягу. Впораються з першого разу.