Блекаут не стане заважати роботі: як вибрати повербанк для ноутбука, щоб постійно бути в мережі

Читать на русском
Автор
Зарядка для ноутбука Новина оновлена 15 квітня 2024, 10:55
Зарядка для ноутбука. Фото Колаж "Телеграф"

Топ-5 моделей від фахівців на випадок блекаутів

На можливий блекаут експерти підготували десять найкращих повербанків на ноутбуки. Це допоможе, у першу чергу, тим, хто працює дистанційно, при відключенні світла. Раніше ми вже розповідали як зарядити телефон, коли немає електроенергії.

Про це повідомляє Hotline. Фахівці зауважили, що найбільше підійдуть для зовнішніх акумуляторів ноутбуків, які можуть заряджатися від роз'єму USB Type-C. Але якщо його немає, то необхідно придбати спеціальний кабель та перехідник на роз'єм живлення. Також ефективніше буде заряджати гаджет, коли він вимкнений.

Крім того, експерти порекомендували брати повербанк, максимальна потужність якого дорівнює або вище за потужність зарядного пристрою ноутбука.

Baseus Amblight Digital Display Quick Charge 65W 30000mAh Black. Місткість цього зовнішнього акумулятора становить 30000 мАг, а максимальна потужність 65 Вт. Цього достатньо, аби зарядити одночасно планшет, телефон та ноутбук. Він має такі роз'єми: чотири USB Type-A, два USB Type-C та один micro-USB.

ZMI No. 20 Model 25000 mAh 210W Backup Battery. Цей повербанк одночасно заряджає два ноутбуки, або ноутбук з планшетом чи телефоном. 210 Вт – це сума потужностей одночасної роботи всіх портів. Їх в нього три: два USB Type-C та один USB Type-A. Цього достатньо для більшості користувачів.

Baseus Adaman Metal Digital Display Quick Charge Power Bank 65W 20000mAh Black. Модель має потужність 65 Вт, місткість 20000 мАг та чотири порти: два USB Type-A, один USB Type-C і один micro-USB.

Baseus Elf Digital Display 65W 20000mAh Black. Це універсальний зарядний пристрій для більшості гаджетів. Має місткість 20000 мАг та потужність 65 Вт, а також чотири порти: два USB Type-A і два USB Type-C, один з яких виглядає як кабель. Порти USB Type-C підтримують як заряджання гаджетів, так і зовнішнього акумулятора. Якщо за допомогою портів USB Type-C та USB Type-C з кабелем заряджати одночасно два гаджети, максимальна потужність буде 20 Вт + 45 Вт.

ZMI 10 Pro Power Bank 20000mah 65W Blue. Це потужний та компактний повербанк від суббренду Xiaomi. Він компактний та має три порти: два USB Type-A і один USB Type-C.

Xiaomi Mi 50w Power Bank 20000mAh Black. Він має місткість 20000 мАг та потужність 50 Вт, а також два порти USB Type-A та один USB Type-C, який може віддавати та отримувати заряд.

Allpowers 41600 mAh з розеткою 220В. Це справжня зарядна станція з двома розетками, такою самою кількістю портів USB Type-A, а також портом USB Type-C та бездротовою зарядкою.

EcoFlow RIVER Pro. Найпотужніша версія зарядної станції EcoFlow RIVER. Вона може 58 разів зарядити телефон, 13 разів — MacBook Air з акумулятором 49,9 Вт⋅год, а також 83 рази — екшн-камеру GoPro.

Раніше "Телеграф" писав про три випадки, коли не можна ставити телефон на зарядку.