Що потрібно зробити перед зарядкою смартфона на ніч: ви повинні знати

Читать на русском
Автор
516
Заряджайте свій телефон правильно Новина оновлена 13 квітня 2024, 16:06
Заряджайте свій телефон правильно. Фото Pixabay

Нічна зарядка не зашкодить акумулятору, якщо дотримуватись простих правил

Багато людей вдаються до зарядки свого мобільного телефону на ніч, щоб зранку мати повністю заряджений пристрій. З усім тим, ця звичка може негативно позначитися на стані батареї, якщо не враховувати один важливий аспект.

Перед тим як підключати смартфон до зарядного пристрою та залишати його в мережі на ніч, рекомендується зняти чохол із пристрою. Про це пише pocket-lint.

В інтернеті часто трапляється хибне твердження, що нічне заряджання пристрою може пошкодити акумулятор. Однак більшість сучасних смартфонів мають функцію розумної зарядки, яка автоматично припиняє подачу енергії після досягнення повної зарядки і додає лише необхідну кількість енергії в міру використання.

Але перегрів акумулятора — проблема, яка може призвести до пошкодження акумулятора. Щоб запобігти цьому, потрібно знімати чохол з телефону під час його нічної зарядки. Крім того, корисно помістити смартфон на рівну тверду поверхню, щоб він міг ефективніше охолоджуватися.

Раніше ми писали, як швидко зарядити iPhone. Фахівці виділяють п’ять ефективних лайфхаків. Також дізнайтеся, що відключити в iPhone, щоб заощадити заряд батареї.