Жіночі стрижки на весну 2024: топ-4 трендові варіанти (фото)

Читать на русском
Автор
671
Зробіть модну стрижку цієї весни Новина оновлена 12 квітня 2024, 08:35
Зробіть модну стрижку цієї весни. Фото Pinterest

Цієї весни в моді недбалість та короткі стрижки

Весна – час оновлень та пошуку нових стилів. Найчастіше саме навесні жінки наважуються на зміни у зовнішності, у гардеробі та у стрижках. "Телеграф" вже розповідав, як підстригти кінчики волосся своїми руками, а сьогодні ділиться, які стрижки будуть на піку популярності навесні.

Як виявилось, є 4 трендові варіанти стрижок, які будуть на піку трендів, пише focus.ua. Пропонуємо дізнатися про них детальніше.

Боковий біб

Повітряний боковий боб — найуніверсальніша стрижка, яка підходить під різні типи обличчя та фігури. Така стрижка цієї весни буде хітом. А ще вона дуже легко укладається – бічний проділ зробить зачіску об’ємною та повітряною. Потрібно лише асиметрично зробити проділ з акцентом на праву чи ліву сторону, і вуаля — укладка готова.

боб з проділом
Фото: Pinterest

Класичний боб

Ще один варіант стрижки на весну – класичний боб. Така стрижка підійде для дівчат з тонким волоссям. Вона надасть волоссю об’ємності і візуально зробить його густим. І в укладці така стрижка дуже проста та універсальна.

класичний боб
Фото: Pinterest

Текстурована стрижка піксі

Ще одна модна та універсальна стрижка – текстурована піксі. Така стрижка підходить практично всім жінкам з різними типами волосся. Перукар, роблячи такий варіант піксі, скористається технікою точкової стрижки, це додасть волоссю текстури та динаміки.

стрижка піксі
Фото: Pinterest

Стрижка "Нірвана"

Ця стрижка — один з різновидів боба — скуйовджений боб отримав нове ім’я "Нірвана". Тут також і відсилка до культовлї стрижки Курта Кобейна з 1990-х. А ще подібну стрижку цієї весни носить супермодель та трендсеттер Джіджі Хадід. Тож сміливо робіть собі "Нірвану" і точно будете у тренді.

стрижка нірвана
Фото: Pinterest

Раніше "Телеграф" розповідав, як підстригти чубок своїми руками, щоб не довелося ховати під шапкою. Корисні поради для жінок, як підрізати чубчик будинку.