Забудете дорогу до перукаря: три способи підстригти кінчики волосся своїми руками

Читать на русском
Автор
4122
Підрізати кінчики волосся можна і в домашніх умовах Новина оновлена 09 квітня 2024, 18:18
Підрізати кінчики волосся можна і в домашніх умовах. Фото pexels.com

Ці лайфхаки стануть у нагоді, якщо захочете підрівняти кінчики волосся

Багато дівчат регулярно ходять в салони краси та перукарні, щоб підрівняти кінчики волосся. Вважається, що така процедура сприятливо впливає ріст волосся. Однак підстригти кінчики можна і вдома. "Телеграф" вже розповідав, як пофарбувати волосся в домашніх умовах, а сьогодні ділиться, як правильно підрізати кінчики волосся.

Як виявилося, є три надійні способи підкоротити стрижку своїми руками, пише UkrMedia. Зробити це нескладно, тому можете забути про регулярні візити до перукаря.

Стрижка з опущеною головою

Перед тим як приступати до стрижки, волосся потрібно вимити. Коли волосся трохи підсохне і стане ледь вологим, можна приступати. Нахиліться так, щоб голова була внизу, а волосся зачешіть уперед. Найкраще, якщо ви бачитимете кінчики волосся, яке обрізаєте. А зрізати волосся потрібно зліва направо.

Хвіст на потилиці

Цей спосіб також передбачає миття голови та легке сушіння волосся. Розчешіть волосся і зберіть його в тугий рівний хвіст на потилиці. Потім зав’яжіть ще одну резинку на відстані 3 сантиметри від першої і повторіть, поки волосся не закінчиться. Остання резинка має бути там, де ви хочете відрізати волосся. Акуратно відріжте кінчики волосся відразу під останньою резинкою.

Джгут на маківці

Злегка змочіть волосся водою і добре розчешіть. Потім зберіть його на маківці у хвіст і закрутіть в джгут за годинниковою стрілкою. Тримайте джгут над головою вертикально та обрізайте кінчики на тій довжині, яку плануєте. Щоб переконатися, що не залишилося зайвих пасм, закрутіть джгут знову проти годинникової стрілки і відріжте зайве, якщо воно є.

Раніше "Телеграф" розповідав, як підстригти чубок своїми руками, щоб не довелося ховати під шапкою. Корисні поради для жінок, як підрізати чубчик вдома.