Хліб буде як з печі: куди його покласти, щоб довше залишався свіжим
- Автор
- Дата публікації
- Автор
Хліб треба зберігати у правильному місці
Хліб — це той продукт, який їдять в кожній сім'ї. Однак, його недолік полягає у тому, що він швидко псується. Вже за кілька днів можна побачити цвіль. Але цьому можна запобігти. До речі, перевірити свіжість хліба можна просто у магазині.
На ютуб-каналі Frakking Creations поділилися методом, як зробити так, щоб хліб був свіжим упродовж трьох тижнів, пише Mirror. І для цього не треба класти його в морозильну камеру.
Для цього хліб треба покласти в пакет і зробити на ньому кілька дірок. Важливо, аби отвори були з різних боків місткості, щоб туди проходило повітря. Після цього хліб у пакеті ставлять у холодильник.
Тоді він залишатиметься свіжим протягом кількох тижнів. Цьому сприятиме низька температура у холодильнику та мала вологість.
Водночас якщо ви побачили, що в пакеті з'явилися краплі вологи, це означає, що дірок треба зробити більше. Це треба зробити, аби не утворювалась пліснява.
Раніше "Телеграф" писав, як оцінити якість води в домашніх умовах. Треба звернути увагу, чи не має вона каламутного відтінку. Неприємний запах або смак води буде свідчити, що там є певні домішки.