Хліб буде як з печі: куди його покласти, щоб довше залишався свіжим

Читать на русском
Автор
Лайфхак із тривалого збереження хліба Новина оновлена 08 квітня 2024, 09:02
Лайфхак із тривалого збереження хліба. Фото Canva

Хліб треба зберігати у правильному місці

Хліб — це той продукт, який їдять в кожній сім'ї. Однак, його недолік полягає у тому, що він швидко псується. Вже за кілька днів можна побачити цвіль. Але цьому можна запобігти. До речі, перевірити свіжість хліба можна просто у магазині.

На ютуб-каналі Frakking Creations поділилися методом, як зробити так, щоб хліб був свіжим упродовж трьох тижнів, пише Mirror. І для цього не треба класти його в морозильну камеру.

Для цього хліб треба покласти в пакет і зробити на ньому кілька дірок. Важливо, аби отвори були з різних боків місткості, щоб туди проходило повітря. Після цього хліб у пакеті ставлять у холодильник.

Тоді він залишатиметься свіжим протягом кількох тижнів. Цьому сприятиме низька температура у холодильнику та мала вологість.

Водночас якщо ви побачили, що в пакеті з'явилися краплі вологи, це означає, що дірок треба зробити більше. Це треба зробити, аби не утворювалась пліснява.

Раніше "Телеграф" писав, як оцінити якість води в домашніх умовах. Треба звернути увагу, чи не має вона каламутного відтінку. Неприємний запах або смак води буде свідчити, що там є певні домішки.