Часу обмаль, а телефон "сів"? Два прийоми для максимально швидкої зарядки

Читать на русском
Автор
567
Телефон Новина оновлена 06 квітня 2024, 07:41
Телефон. Фото moyo.ua

Це особливо актуально в умовах, коли росіяни відновили удари по нашій енергосистемі

Заряджання телефону — важливий процес, який впливає на термін служби пристрою та його справну роботу. Якщо часу в обріз, а зарядити телефон необхідно, варто використовувати два прийоми.

Про те, які дії допоможуть зарядити смартфон у максимально короткий термін, розповів сайт itechua. Дві прості дії відчутно прискорять процес.

Отже, для поповнення енергії акумулятора в умовах нестачі часу потрібно вимкнути телефон, або увімкнути режим польоту. Відключений смартфон набагато швидше зарядиться, тому що будуть зупинені процеси, які уповільнюють поповнення заряду батареї.

Якщо ж відключати телефон з якихось причин незручно, того ж результату можна досягти менш радикальним способом. Увімкнення режиму польоту деактивує бездротові технології, які витрачають багато енергії та в результаті смартфону знадобиться значно менше часу для заряджання.

Другий прийом для прискорення поповнення енергії – зняти з телефону чохол. Річ у тім, що чохол заважає теплообміну, в результаті акумулятор в процесі заряджання нагрівається сильніше і потребує більше часу. Крім того, є небезпека перегріву пристрою, що може призвести до поломки. Особливо цей крок важливий, коли у приміщенні, де відбувається зарядка, високі температури.

Раніше "Телеграф" розповідав про причини, через які телефон може повільно заряджатися. Їх щонайменше чотири.