Ці популярні застосунки швидко садять телефон: що потрібно зробити для економії заряду

Читать на русском
Автор
2938
Що зробити для економії заряду телефону
Що зробити для економії заряду телефону. Фото pexels.com

Ці програми швидко розряджають ваш гаджет

Ми живемо у непростий час, коли можуть вимкнути світло. А тому потрібно подбати про те, як зберегти заряд на телефоні якнайдовше. Як виявилося, деякі популярні застосунки у наших смартфонах здатні швидко розряджати пристрій.

Серед таких додатків саме ті, якими найчастіше користуються, пише SantePlus. Сюди входять і месенджери, і соцмережі, і відео-додатки та онлайн-магазини. Тому, якщо ви опинилися в умовах, коли потрібно зберегти заряд, цих додатків доведеться позбутися.

Додатки, які швидко садять батарею

Facebook та Messenger

Соцмережа і месенджер від компанії Meta — це одні з мобільних додатків, що найбільш завантажуються, як на Android, так і на iOS. Однак саме вони здатні швидко посадити батарею телефону. Трохи уповільнити цей процес допоможе встановлення більш "лайтових" версій — Facebook Lite і Messenger Lite, вони економічніші в плані споживання енергії.

Snapchat

Ця програма здатна швидко розряджати телефон, навіть якщо працює у фоновому режимі. Snapchat споживає багато енергії батареї, тому краще видалити його зі свого пристрою.

Tinder

Ця програма для знайомств також здатна швидко посадити акумулятор вашого телефону. Тому, якщо ви опинилися в ситуації, коли потрібно заощаджувати заряд, цю програму краще видалити. Особливо з огляду на те, що вона пожирає енергію навіть у фоновому режимі.

YouTube та Netflix

Додатки для перегляду відео онлайн вимагають постійного підключення до інтернету, відповідно швидко садять телефон. Щоб це виправити, краще завантажити відео і дивитися його не онлайн, а офлайн, так гаджет буде розряджатися повільніше.

Раніше "Телеграф" розповідав, як безпечно очистити клавіатуру ноутбука. Від крихт не залишиться і сліду.