До +2 °C вночі: коли Києву готуватись до короткотривалого похолодання

Читать на русском
Автор
Люди
Люди. Фото ТиКиїв

Сонце інколи буде з'являтись на небі

У столиці України продовжує панувати невелика хмарність. За словами синоптиків, цими днями також очікуються дрібні дощі та температурні гойдалки.

Як повідомили на сайті Meteofor, найнижча нічна температура передбачається у п'ятницю. Позначки термометрів покажуть +2 °C.

У четвер, 4 квітня, прогнозується мінлива хмарність та дрібні дощі. Опади мають розпочатись вранці й закінчитись ще до обіду. У цю добу вдень позначки термометрів покажуть +10 градусів. Вночі було +12 °C. Протягом ранку-обіду дутимуть сильні вітри — 11 м/с.

Наступного дня, 5 квітня, передбачається переважно сонячна погода. Температура повітря вдень у п'ятницю буде максимальна найближчими днями — 17 градусів тепла. Однак вночі вона опуститься до мінімальних +2 °C. Протягом дня очікуються пориви слабкого-помірного вітру — 5-6 м/с.

Перший вихідний, 6 квітня, знову принесе у місто хмарність та короткочасні дощі. Денна температура у цю добу очікується близько +16 градусів. Вночі позначки термометрів опустяться до +8 °C. Максимальна сила вітрів прогнозується у другій половині доби — свіжі 8-9 м/с.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, яку популярну помилку можуть робити городники при посіві насіння.