Зниження температури та хмарність: чи чекати Києву на опади найближчими днями

Читать на русском
Автор
Люди
Люди. Фото Дзен

Синоптики застерігають про сильні вітри

У столиці Україні встановилась літня погода, однак скоро вона перетвориться на травневу. За словами синоптиків, до кінця робочого тижня денна температура не перевищить +16 градусів.

Згідно з даними сайту Meteofor, протягом середи та четверга у місті вируватимуть вітри. 3 квітня їх сила може сягати міцних 15-16 м/с.

У середу, 3 квітня, вночі пройшли дощі, але протягом дня очікується лише мінлива хмарність. У цю добу вдень позначки термометрів покажуть +15 градусів. Вночі було +8 °C. Весь час дутимуть міцні вітри — 15-16 м/с.

Наступного дня, 4 квітня, на небі також плаватимуть хмари. Температура повітря вдень буде 12 градусів тепла. Вночі також прогнозується до +12 °C. Найбільші пориви вітру передбачаються зночі й до настання вечора — свіжі-сильні 8-11 м/с.

Останній день робочого тижня, 5 квітня, також не принесе у місто дощі, а лише мінливу хмарність. Денна температура у цю добу очікується близько +16 градусів. Вночі позначки термометрів опустяться до +3 °C. Сила вітрів протягом п'ятниці не перевищуватиме помірні 6 м/с.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про три простих лайфхаки, які полегшать ваше прибирання в будинку.