Квітень щось наплутав: коли у Києві очікувати на аномальне тепло +27 °C

Читать на русском
Автор
Люди
Люди. Фото Freepik

Прогноз поки тішить містян

Столиця України продовжує насолоджуватись теплом, яке протримається найближчим часом. Однак синоптики кажуть, що у місті також дутимуть вітри та мають іноді крапати дощі.

Як повідомили синоптики на сайті Meteofor, протягом трьох днів температура повітря коливатиметься в межах 16-27 градусів тепла. Вночі вона не опуститься нижче +9 °C.

Протягом 1 квітня прогнозується сонячна погода. У понеділок вдень позначки термометрів будуть максимальними з поміж трьох днів — +27 градусів. Вночі було +8 °C. Протягом другої половини доби дутимуть найсильніші вітри — свіжі 8 м/с.

Наступного дня, 2 квітня, також очікується сонячна погода, але у місто завітають опади. Дрібні дощі мають розпочатись ввечері. Температура повітря вдень буде 25 градусів тепла. Вночі прогнозується до +13 °C. Найбільші пориви вітру передбачаються зранку і до пізнього вечора — свіжі-сильні 9-12 м/с.

У середу, 3 квітня, передбачається мінлива хмарність, але вдень буде світити сонце. Денна температура у цю добу очікується близько +16 градусів. Вночі позначки термометрів опустяться до 9 °C. Сила вітрів протягом дня не вщухатиме нижче — сильних 11-13 м/с.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, як правильно провітрювати приміщення навесні.