Готуються, поки кипить чайник: рецепт сирних поничків

Читать на русском
Автор
Сирні пончики за бажанням можна прикрасиит глазур'ю  (зображення створено за допомогою ШІ)
Сирні пончики за бажанням можна прикрасиит глазур'ю (зображення створено за допомогою ШІ). Фото Телеграф

Цы пончики готуються швидко, а з'їдаються ще швидше.

Уявіть собі ранок, наповнений ароматами ваніліванілін та розтопленого масла. Саме тоді сирні пончики зроблять ваш день незабутнім. Ці пухкі, пишні пончики, начинені кремовим сирним серцем, стануть ідеальним доповненням до вашої ранкової кави чи чаю.

Тож не гайте часу і приступімо до приготування цього дива. Про це пише Обозреватель.

Інгредієнти:

Для тіста:

- 2 1⁄4 склянки борошна

- 1⁄4 склянки цукру

- 1 чайна ложка солі

- 1 чайна ложка розпушувача

- 1 яйце

- 1⁄3 склянки молока

- 2 столові ложки розтопленого вершкового масла

Для начинки:

- 8 унцій кремового сиру, розм'якшеного

- 1⁄4 склянки цукрової пудри

- 1 чайна ложка ванільного екстракту

Приготування:

1. У великій мисці змішайте всі сухі інгредієнти для тіста: борошно, цукор, сіль та розпушувач.

2. Додайте яйце, молоко та розтоплене масло. Замісіть м'яке, еластичне тісто.

3. Накрийте тісто рушником і залиште на 10 хвилин відпочити.

4. Тим часом приготуйте начинку: збийте кремовий сир з цукровою пудрою та ванільним екстрактом до гладкої консистенції.

5. На присипаній борошном поверхні розкачайте тісто завтовшки близько 1⁄2 дюйма.

6. За допомогою круглого різака або склянки (діаметром близько 3 дюймів) викрійте кружечки з тіста.

7. Викладіть по 1 столовій ложці начинки на середину кожного кружечка тіста.

8. Складіть краї, щільно защипнувши, щоб утворилася півсфера.

9. Обсмажуйте пончики у фритюрі з киплячим маслом з обох боків до золотистого кольору.

10. Дайте охолонути та присипте цукровою пудрою або глазур'ю за смаком.

Готові пончики посипаємо цукровою пудрою і подаємо з улюбленим напоєм.