Дощитиме не довго: якої погоди очікувати українцям до кінця робочого тижня

Читать на русском
Автор
Дощ Новина оновлена 13 березня 2024, 10:25
Дощ. Фото Відкриті джерела

Парасольки не час ховати

Березневе тепло, яким насолоджувались українці напочатку місяця, до кінця тижня не планує повертатись. Адже середньодобовий показник температури становитиме до +6°C.

Про це повідомляють синоптики Українського гідрометеорологічного центру. У деяких областях продовжить дощити аж до п’ятниці, 15 березня.

Погода у середу, 13 березня

Погода 13.03
Погода 13.03

На заході країни прогнозують синоптики в день від +3°C до +12°C, вночі температура опуститися до +2°C. На небі буде мінлива хмарність подекуди з дощем.

У східних областях вдень буде прохолодніше, там повітря прогріється до +7°C. Вночі заморозки продовжать триматися, тому температура коливатиметься від +2°C до -5°C. Дощ синоптики прогнозують лише у центрально-східних областях, подекуди з мокрим снігом.

На півночі країни температурний показник сягне позначки +5°C вдень, та -1°C вночі. Протягом середи усі області очікує мокрий сніг та дощ без прояснення.

Південь країни теж не обійдуть дощі, адже небо буде усіяне хмарами, з яких протягом дня дощитиме. Температура повітря вдень становитиме від +2°C до +12°C, а вночі опуститься до +2°C.

Погода у четвер, 14 березня

Погода 14.03
Погода 14.03

Західні області очікує хмарна погода з проясненнями, протягом дня може зриватися дощ з мокрим снігом. Температура коливатиметься від +5°C до +11°C вдень та вночі опустися до -2°C.

Східні області очікує менш тепла погода, адже там повітря прогріється до +10°C. Небо буде періодично затягувати хмарами, з яких може задощити протягом дня.

На півночі країни синоптики прогнозують покращення погодних умов, адже планується мінлива хмарність з проясненнями без опадів. Температура вдень коливатиметься від +4°C до +8°C, вночі до -3°C.

Південь країни очікує мінлива хмарність з дощем та мокрим снігом, опади можуть початися протягом дня. Температура повітря у четвер сягне позначки +11°C вдень та +2°C вночі.

Погода у п’ятницю, 15 березня

Погода 15.03
Погода 15.03

На заході країни прогнозують сонячну погоду подекуди з мінливою хмарністю. Повітря прогріється до +11°C вдень та -1°C вночі.

Східні області очікує мінлива хмарність з незначним дощем. Температурні коливання вдень становитимуть від +6°C до +10°C, вночі до -1°C.

На півночі країни очікується сонячна погода з мінливою хмарністю. Температурний показник вдень сягне позначки +8°C, вночі опуститься до -2°C.

У південних областях продовжить потроху дощити, але прогнозується мінлива хмарність. Температура коливатиметься вдень від +6°C до +12°C, вночі до +2°C.

Раніше "Телеграф" писав, що необхідно зробити в саду ранньою весною.