Можна спокійно йти в гори: що з погодою в Карпатах та на зимових курортах у вихідні

Читать на русском
Автор
Погода в Карпатах
Погода в Карпатах. Фото vidviday.ua

Чи буде плюсова температура

У суботу, 24 та 25 лютого, за прогнозами синоптиків погода в західних областях України буде досить теплою. Але в Карпатах прогнозують сильні пориви вітру.

В цьому регіоні оголошено перший рівень небезпечності. Про це повідомляє Український гідрометеорологічний центр.

Згідно з прогнозами синоптиків, у ці дні на території Івано-Франківської області очікується тепла погода. 24 лютого температура повітря уночі буде від +3 до +5, а вдень від +12 до +14. А у неділю, 25 лютого, синоптики прогнозують вночі від +7 до +5, а вдень від +13 до +15 градусів.

Окрім цього, на Закарпатті та Буковині місцями помірний дощ. На Прикарпатті температура вночі від +2 до +7 тепла, вдень від +8 до +13 градусів.

"Телеграф" також розібрався, яка погода буде на зимових курортах.

У Буковелі в суботу буде похмуро, невеликий дощ. Температура вночі +2, вдень до +9 градусів. У неділю вночі температура становитиме +4, вдень стовпчики термометрів покажуть +11 градусів, хмарно з проясненнями.

У Моршині на Львівщині в суботу вночі буде +7, вдень +13 градусів, похмуро, суцільна хмарність. У неділю — хмарно з проясненнями. Температура вночі становитиме +9, вдень +15 градусів.

У Трускавці в суботу похмуро, суцільна хмарність, температура до +12 градусів. У неділю — хмарно з проясненнями, температура від +9 до +13 градусів, можливий невеликий дощ.

У суботу, 24 лютого, за прогнозами синоптиків погода в Україні буде типовою напередодні весни. В багатьох областях нашої країни переважно без опадів, лише на крайньому заході країни вдень невеликий дощ, ·