Не викидайте недогарки свічок: простий лайфхак, щоб взуття не промокало

Читать на русском
Автор
2262
Ноги потрібно тримати у теплі
Ноги потрібно тримати у теплі. Фото switchbacktravel.com

Марні, на перший погляд, речі можуть принести чимало користі

У дощову та холодну погоду потрібно знати, як правильно підібрати одяг та зберегти ноги у теплі та сухості. З останнім допоможе простий лайфхак, для якого потрібно підготувати свічки і фен.

"Телеграф" повідомляє, щоб взуття не промокало, варто витратити лише кілька хвилин. Заздалегідь підготуйте потрібні речі — фен, що працює, і огарок воскової свічки (або цілу).

Що робити, щоб взуття не промокало

Візьміть огарок чи свічку і ретельно протріть поверхню чобіт або черевиків. Цікаво, що цей лайфхак підходить не лише для зимового взуття, а й для демісезонного. Відмінний спосіб зберегти сухість та тепло у взутті у дощову погоду або в період інтенсивної відлиги.

Коли покриєте воском поверхню, увімкніть фен і пройдіть струменем теплого повітря. Не пропускайте жодного сантиметра. Якщо ви все робите правильно, то віск розтане і вбереться у поверхню.

Взуття повинне бути не тільки сухим і теплим, але і неслизьким. Це особливо актуально взимку під час нестабільної погоди. Є кілька лайфхаків, які зроблять підошву взуття неслизькою. Для цього знадобляться речі, які є майже у кожному будинку.

Раніше "Телеграф" писав про три зимові лайфхаки на кожен день. Ви не замерзнете ні вдома, ні на вулиці.