Від неприємного запаху з відра для сміття не залишиться й сліду: що туди покласти

Читать на русском
Автор
527
Запах з відра прибрати легко і просто
Запах з відра прибрати легко і просто. Фото lcity.dp.ua

Можна обійтися без використання дорогих освіжувачів або аромадіфузорів

Відро для сміття не можна назвати ідеально чистим місцем навіть при регулярному викиданні сміття. А часом з нього можна відчути неприємні запахи, що отруюють усю квартиру, причин появи яких безліч.

Щоб цього уникнути, можна використовувати деякі хитрощі, просто поклавши у відро копійчані засоби. Які саме — розповідають "Бєлновини".

Як позбутися неприємного запаху з відра для сміття

Сухий пакетик чаю

Мало хто знає, що заварка здатна забирати стійкі неприємні запахи. Для цього можна використовувати вже використаний пакетик чаю, проте його слід ретельно висушити. Також можна придбати упаковку найдешевшого чаю з додаванням ароматизаторів та використовувати його не за призначенням.

Ефірні олії

Переваги використання ефірних олій полягають не лише у їх здатності нейтралізувати запахи, а й у боротьбі з патогенною мікрофлорою. Просто нанесіть трохи ефірної олії на ватний диск і помістіть її на дно відра для сміття.

Ложка соди

Цей метод також можна вважати ефективним, оскільки сода запобігає активному поширенню неприємних запахів. Крім того, сода має поглинальні властивості, що дозволяє їй не тільки усувати запахи, але й підтримувати свіжість в навколишньому просторі.

Раніше "Телеграф" розповідав, як позбутися смороду з холодильника. Виявляється, це також досить просто.