Топ-5 моторошних фільмів про маніяків: не для людей зі слабкими нервами

Читать на русском
Автор
18823
Зазирніть у темну сторону людської душі
Зазирніть у темну сторону людської душі. Фото www.ranker.com

Зануртеся у світ, де маніяки ховаються за масками звичайних людей

Вам подобаються гострі відчуття? Вас захоплюють психологічні трилери, де злочинці ховаються за масками звичайних людей? Тоді ця добірка фільмів про маніяків саме для вас!

Від привабливого серійного вбивці до жахливого монстра з множинними особистостями – ці 5 картин змусять вас затамувати подих і відчути мурашки по шкірі.

Звабливий, Поганий, Злий (2018)

IMDb – 6.6

Тед – привабливий і впливовий чоловік, який має величезну популярність серед жінок. Коли Елізабет зустрічає такого чоловіка, вона не може повірити у щастя. Їх знайомство переростає у серйозні романтичні стосунки, але раптово Теда арештовують. Його звинувачують у жахливих злочинах, але чи може таке трапитися з Тедом? Заснований на реальних подіях художній фільм розповідає історію серійного вбивці Теда Банді, який вчинив злочини проти жінок.

Звабливий, Поганий, Злий (2018)

Спліт (2017)

IMDb – 7.3

Під час світлого дня на центральній парковці міста сталася втеча трьох школярок. Злочинець утримує підлітків в замкненому приміщенні, час від часу з'являючись для розмови. Кожен раз, коли він приходить, викрадені розуміють, що в голові викрадача проживає декілька десятків осіб, які змагаються за можливість виходу на світло. Незабаром одна з найжахливіших особистостей вибореться на волю.

Спліт (2017)

Мучениці (2008)

IMDb – 7.1

Протягом майже року маленьку дівчинку вважали зниклою. Та ось, зовсім несподівано, змучену і безпам’ятну Люсі знаходять на дорозі. Лікарі не виявляють жодних слідів сексуального насильства, і поліція не може знайти достатніх доказів, тому справу закривають. Проте через 15 років Люсі, яка весь час шукала сліди викрадачів, отримує важливу інформацію.

Мучениці (2008)

Зодіак (2007)

IMDb – 7.7

Наступним у списку найкращих фільмів про маніяків є історія серійного вбивці, заснована на реальних подіях. Протягом понад 10 років жителі Сан-Франциско переживали страх при згадці про психопата, що діяв у місті. Вбивця взаємодіяв з поліцією через листи, у яких висловлював звинувачення детективам у нездатності виконувати свою роботу. Час від часу зникаючи, маніяк невдовзі знову з'являвся, заявляючи про себе гучними та жахливими вбивствами.

Зодіак (2007)

Хто ви, містере Брукс? (2007)

IMDb – 7.3

У багатьох шанованого бізнесмена містера Брукса, який є улюбленцем громадськості, є свої темні таємниці. Вдень він виступає як зразковий сім'янин, але вночі перетворюється на кровожерного серійного вбивцю. Це триває протягом тривалого часу, аж до того моменту, поки під час одного зі злочинів Брукса не помічає випадковий свідок – фотограф, який сам бореться зі своїми власними демонами. Завдяки заплутаному сюжету та вражаючим виконавцям ролей, цей трилер отримав високий рейтинг і отримав величезну кількість позитивних відгуків від глядачів.

Хто ви, містере Брукс? (2007)

"Телеграф" раніше опублікував матеріали про 5 зимових хорорів, від яких замерзне кров у жилах. Окрім цього, вам може сподобатися підбірка фільмів жахів, які назавжди залишаться в голові.