Аромат дорогих парфумів у вашому туалеті: просто додайте це в бачок унітаза

Читать на русском
Автор
522
Прості лайфхаки допоможуть нейтралізувати неприємний запах в туалеті (зображення створено за допомогою ШІ)
Прості лайфхаки допоможуть нейтралізувати неприємний запах в туалеті (зображення створено за допомогою ШІ). Фото Телеграф

Ми підкажемо, як створити в туалеті приємний аромат.

Кожен з нас хоче, щоб наш санвузол завжди мав чистий і свіжий аромат, і якщо ви хочете зробити це без хімічних засобів, у нас є цікаве рішення. Ми маємо кілька порад, які допоможуть вам вирішити цю проблему і зробити вашу ванну кімнату приємно пахнучою.

Ці способи дієві та бюджетні. Про це пише Главред.

Оцет

Додайте кілька ложок оцту в бачок унітазу. Це допоможе усунути неприємні запахи і запобігти утворенню вапняних відкладень.

Сода

Покладіть невелику кількість соди в бачок. Вона не лише знищить запахи, але й допоможе очистити унітаз.

Ефірні олії

Додайте кілька крапель улюбленої ефірної олії, такої як лаванда або м'ята. Це зробить вашу ванну кімнату приємно ароматною.

Спеціалізовані таблетки

У магазинах можна придбати спеціальні таблетки або камені для бачка унітазу, які призначені для усунення запахів і очищення.

Лимонна кислота

Додайте невелику кількість лимонної кислоти в бачок. Вона допоможе боротися з вапняними відкладеннями і неприємними запахами.

Кожен з цих способів допоможе вам нейтралізувати неприємні запахи в туалеті та створити приємний аромат. Вони прості та бюджетні, але дуже ефективні.

Раніше ми розповідали, які два інгредієнти очистять ваш унітаз краще, ніж відбілювач. Також, ми писали, навіщо додавати в унітаз використаний чайний пакетик.