Як встигати все: 13 правил найпродуктивніших людей світу, які ви пропускаєте щодня

Читать на русском
Автор
Секрети тайм-менеджменту (фото створене з допомогою ШІ)
Секрети тайм-менеджменту (фото створене з допомогою ШІ). Фото Телеграф

Не пропустіть шанс дізнатися, як вони встигають все

В епоху безперервного потоку інформації, де гори завдань нависають над нами, а календарі ломляться від зустрічей, відчуття занепокоєння та виснаження може стати нашим звичним супутником.

Але не здавайтеся! Найуспішніші люди світу знають, як встигати все, не втрачаючи при цьому продуктивності та життєвого балансу. Сайт anywellmag ділиться 13 секретами, які допоможуть вам досягти вершин успіху.

  1. Дихайте глибоко 10 разів після пробудження — це допоможе заспокоїтися і зібратися з думками (Жанель Моне, генеральный директор Wondaland).
  2. Не читайте довгі електронні листи — це забирає занадто багато часу. Просіть колег писати коротко і по суті (Бет Форд, генеральный директор Land O’Lakes).
  3. Майте "корисну сумку" з речами першої необхідності, яку можна швидко відправити в будь-яке місто (Мелоді Хобсон, президент Ariel Investments).
  4. Не здавайтеся, коли відчуваєте втому — докладіть більше зусиль (Пі-Кей Суббан, професійний хокеїст, захисник клубу Nashville Predators).
  5. Влаштовуйте ранкові ритуали з близькими (читання, розмови) — це додасть енергії (Різ Візерспун, засновниця Hello Sunshine).
  6. Готуйтеся до важливих зустрічей — продумуйте питання заздалегідь (Ейпріл Райан, кореспондент American Urban Radio Networks).
  7. Вранці робіть медитацію на позитивні думки, щоб позбутися стресу (Джонатан ван Несс, перукар).
  8. Тестуйте робочі ідеї вдома, наприклад, за вечерею (Yi Qin, віце-президент з управління продуктами в Instant Brands).
  9. Скорочуйте зустрічі, щоб знайти час для себе, правило 20/45, суть якого полягає в тому, щоб скоротити 30- або 60-хвилинні зустрічі до 20 або 45 хвилин. (Лори Вандеркам, експерт із тайм-менеджменту).
  10. Шукайте позитив у складних ситуаціях, спілкуйтеся з колегами, жартуйте (Дженніфер де Харо, керуючий адвокат у Refugee and Immigrant Center for Education and Legal Services).
  11. Робіть перерви, змінюйте оточення під час роботи (Лі Чайлд, письменник).
  12. Обмежте перевірку пошти, зосередьтеся на головному (Кел Хендерсон, співзасновник і технічний директор Slack).
  13. Заздалегідь плануйте підготовку до важливих подій (Пітер Шенкман, засновник і головний виконавчий директор The Geek Factory).

Раніше "Телеграф" розповідав, про те як віддалена робота стала трендом сучасності. Окрім цього, вас може зацікавити тест Сонді.