Останні сюрпризи січня: де в Україні очікується дощ, сніг та похолодання найближчими днями

Читати російською
Автор

Синоптики дали прогноз на кінець січня та початок лютого

Найближчими днями в Україні очікується похолодання. До того ж у деяких областях будуть опади у вигляді снігу чи дощу. Але вже в лютому все приходитиме в норму.

Такий прогноз було опубліковано на сайті Укргідрометцентру. Синоптики розповіли, якою буде погода 28,29,30 та 31 січня, а також, з чого розпочнеться лютий.

Так, у неділю, 28 січня, у великій частині країни пройде невеликий сніг у денний час. Без опадів залишаться Київська, Житомирська, Чернігівська, Сумська, Полтавська, Вінницька, Кіровоградська, Запорізька та Одеська та Крим.

29 січня по всій Україні у цей день буде похмура погода, але без опадів варто відзначити, що з цього дня почнеться невелике похолодання. Температура повітря на півночі опускатиметься до -7 градусів.

Ще одним днем без опадів стане 30 січня. Температура повітря буде все ще такою самою, як і вдень, раніше. Найтепліше буде в Одеській області, Кіровоградській та Криму.

В останній день місяця, 31 січня, погода у деяких областях зміниться. На півдні країни, наприклад, стане трохи тепліше. При цьому чекати на опади у цей день не доведеться. Погода буде хмарною.

1 лютого настане невелике потепління. Чи не у всій областях стане на градус чи пару градусів тепліше. Проте у цей день очікуються опади у вигляді дощу у Волинській та Рівненській областях. А у Чернігівській та Сумській областях буде сніг.

Нагадаємо, раніше народний синоптик Володимир Деркач розповів "Телеграфу", якою буде погода у лютому цього року. За його словами, без "гойдалок" не обійдеться.