Січень наостанок покаже характер, чи надовго затримається мороз: прогноз погоди до кінця місяця

Читать на русском
Автор
2050
Зима цього року радує любителів снігу
Зима цього року радує любителів снігу. Фото freepik.com

До весни залишилось 34 дні

У січні погода в Україні була по-справжньому зимовою — із сильними морозами та снігопадами. І хоча кінець місяця приніс потепління, останні дні знов підморозить.

За прогнозом Українського гідрометцентру, 27 січня вдень стовпчики термометрів покажуть від -1 до +5, найтепліше буде на півдні та заході. По всій країні — сніг із дощем.

У неділю, 28 січня, синоптики прогнозують від 0 до 6 градусів морозу, вдень буде +1 -3. По всій країні невеликий сніг, на півдні з дощем.

У понеділок, 29 січня, вночі відчутно похолодає — від 0 до 10 градусів нижче нуля. Вдень стовпчики термометрів покажуть 0 -3 градуси. А от опади відступлять, по всій Україні буде хмарно із проясненнями.

Карта погоди на 29 січня

У вівторок, 30 січня, опадів також не очікується, сонячно буде по всій країні, до того ж температура повітря дещо підвищиться. У нічний час синоптики прогнозують 1-6 градусів морозу, вдень буде -1 +6, найтепліше — на заході України.

Карта погоди на 30 січня

І нарешті в останній день місяця, 31 січня, вночі стовпчики термометрів показуватимуть -1 -6 градусів, вдень від 1 градуса морозу до 6 тепла. Опадів не прогнозується, хмарно із проясненнями.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" розповідав, яким буде лютий 2024 року за прогнозами народного синоптика.