Останні сюрпризи січня: де в Україні очікується дощ, сніг та похолодання найближчими днями

Читать на русском
Автор
6892
Яка погода буде наприкінці січня
Яка погода буде наприкінці січня. Фото Pixabay

Синоптики дали прогноз на кінець січня та початок лютого

Найближчими днями в Україні очікується похолодання. До того ж у деяких областях будуть опади у вигляді снігу чи дощу. Але вже в лютому все приходитиме в норму.

Такий прогноз було опубліковано на сайті Укргідрометцентру. Синоптики розповіли, якою буде погода 28,29,30 та 31 січня, а також, з чого розпочнеться лютий.

Так, у неділю, 28 січня, у великій частині країни пройде невеликий сніг у денний час. Без опадів залишаться Київська, Житомирська, Чернігівська, Сумська, Полтавська, Вінницька, Кіровоградська, Запорізька та Одеська та Крим.

29 січня по всій Україні у цей день буде похмура погода, але без опадів варто відзначити, що з цього дня почнеться невелике похолодання. Температура повітря на півночі опускатиметься до -7 градусів.

Ще одним днем без опадів стане 30 січня. Температура повітря буде все ще такою самою, як і вдень, раніше. Найтепліше буде в Одеській області, Кіровоградській та Криму.

В останній день місяця, 31 січня, погода у деяких областях зміниться. На півдні країни, наприклад, стане трохи тепліше. При цьому чекати на опади у цей день не доведеться. Погода буде хмарною.

1 лютого настане невелике потепління. Чи не у всій областях стане на градус чи пару градусів тепліше. Проте у цей день очікуються опади у вигляді дощу у Волинській та Рівненській областях. А у Чернігівській та Сумській областях буде сніг.

Нагадаємо, раніше народний синоптик Володимир Деркач розповів "Телеграфу", якою буде погода у лютому цього року. За його словами, без "гойдалок" не обійдеться.