Березнева погода у Києві: чи чекати на морози до кінця тижня

Читать на русском
Автор
4522
Чоловік
Чоловік. Фото vsim.ua

Справжня зима так і не завітала у місто

Столицю нашої країни охопили хмарність та дрібні опади. Така ситуація з дощем та снігом протримається всього лише день, а вже на вихідних іноді визиратиме сонце.

Згідно з прогнозом синоптиків на сайті Meteofor, під кінець тижня прогнозуються невеликі морози. Температура не перевищуватиме -2 °C.

Протягом 26 січня природа вирішила принести суцільну хмарність та добові дрібні опади у вигляді дощу та снігу. Удень температура повітря прогріється до +1 градусів, а вночі було +2 градусів. У п'ятницю пориви вітру коливатимуться від слабких до помірних 5-6 м/с.

Субота, 27 січня, почнеться у місті похмурою, але сухою. Цей день стане початком приходу невеликих морозів. На початку другої половини дня та вночі показники термометрів опустяться до 0 теплого градуса. У цю добу пориви вітру не сягатимуть вище слабких 5 м/с.

Останній день вихідних, 28 січня, майже нічим не відрізнятиметься від першого — на небі постійно плаватимуть хмари, але дощу вони не принесуть. Вдень температурні показники мають знизитись до -1 градусу, а вночі — -2 °C. Максимальні пориви вітру передбачаються вдень — помірні 7 м/с.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про прогноз синоптиків щодо того, коли в Україні мають закінчитись дощі та сніг.