Смак і ніжність цього такого пюре вразить навіть гурманів: рецепт, як в ресторані

Читати російською
Автор

Ми підкажемо, як приготувати найніжніше пюре.

Пюре — це універсальна страва, яка підходить до будь-якого м'яса, риби або птиці. Воно може бути як самостійною стравою, так і доповненням до інших страв.

Однак, щоб приготувати пюре, яке не буде відрізнятися від ресторанного, потрібно знати кілька секретів. Про це пише Уніан.

Інгредієнти

Для приготування пюре вам знадобляться наступні інгредієнти:

  • Картопля — 500 г
  • Молоко — 300 мл
  • Вершки — 100 мл
  • Масло вершкове — 50 г
  • Сіль — за смаком
  • Чорний перець — за смаком

Приготування

  1. Картоплю почистіть і відваріть в підсоленій воді до готовності.
  2. Злийте воду, а картоплю розімніть в пюре.
  3. Додайте молоко, вершки і масло, і добре перемішайте.
  4. Приправте пюре сіллю і перцем за смаком.

Секрети приготування пюре як в ресторані

  • Використовуйте якісні інгредієнти. Картопля повинна бути свіжою, а молоко і вершки — жирними.
  • Відварюйте картоплю в підсоленій воді. Це додасть пюре приємний смак.
  • Розімніть картоплю гарячою. Це допоможе вам отримати ніжне і повітряне пюре.
  • Додайте в пюре вершкове масло. Воно додасть пюре ніжний смак і аромат.
  • Не перемішуйте пюре занадто довго. Це може зробити його щільним і несмачним.

Лайфхаки для приготування пюре

  • Для того, щоб пюре було більш ніжним, додайте в нього трохи молока або вершків.
  • Для того, щоб пюре було більш повітряним, додайте в нього збиті вершки або білки.
  • Для того, щоб пюре мало більш насичений смак, додайте в нього тертий сир, зелень або інші спеції.

Щоб пюре було ідеальним, дотримуйтесь всіх секретів і порад, які ми навели в цій статті. А якщо ви хочете, щоб ваше пюре було ще більш смачним, ви можете додати в нього трохи вершкового масла, тертого сиру або зелені.

Подаємо картоплю з улюбленим салатом, смаженими сосисками або ковбасками. Вийде дуже смачно. Раніше ми писали, як приготувати смажені пиріжки з м'ясом та грибами.