Смак і ніжність цього такого пюре вразить навіть гурманів: рецепт, як в ресторані
- Автор
- Дата публікації
- Автор
Ми підкажемо, як приготувати найніжніше пюре.
Пюре — це універсальна страва, яка підходить до будь-якого м'яса, риби або птиці. Воно може бути як самостійною стравою, так і доповненням до інших страв.
Однак, щоб приготувати пюре, яке не буде відрізнятися від ресторанного, потрібно знати кілька секретів. Про це пише Уніан.
Інгредієнти
Для приготування пюре вам знадобляться наступні інгредієнти:
- Картопля — 500 г
- Молоко — 300 мл
- Вершки — 100 мл
- Масло вершкове — 50 г
- Сіль — за смаком
- Чорний перець — за смаком
Приготування
- Картоплю почистіть і відваріть в підсоленій воді до готовності.
- Злийте воду, а картоплю розімніть в пюре.
- Додайте молоко, вершки і масло, і добре перемішайте.
- Приправте пюре сіллю і перцем за смаком.
Секрети приготування пюре як в ресторані
- Використовуйте якісні інгредієнти. Картопля повинна бути свіжою, а молоко і вершки — жирними.
- Відварюйте картоплю в підсоленій воді. Це додасть пюре приємний смак.
- Розімніть картоплю гарячою. Це допоможе вам отримати ніжне і повітряне пюре.
- Додайте в пюре вершкове масло. Воно додасть пюре ніжний смак і аромат.
- Не перемішуйте пюре занадто довго. Це може зробити його щільним і несмачним.
Лайфхаки для приготування пюре
- Для того, щоб пюре було більш ніжним, додайте в нього трохи молока або вершків.
- Для того, щоб пюре було більш повітряним, додайте в нього збиті вершки або білки.
- Для того, щоб пюре мало більш насичений смак, додайте в нього тертий сир, зелень або інші спеції.
Щоб пюре було ідеальним, дотримуйтесь всіх секретів і порад, які ми навели в цій статті. А якщо ви хочете, щоб ваше пюре було ще більш смачним, ви можете додати в нього трохи вершкового масла, тертого сиру або зелені.
Подаємо картоплю з улюбленим салатом, смаженими сосисками або ковбасками. Вийде дуже смачно. Раніше ми писали, як приготувати смажені пиріжки з м'ясом та грибами.