Психологічний тест: оберіть двері на картинці та дізнайтесь про ваш найбільший страх

Читать на русском
Автор
2667
Вони покажуть, що вас найбільше лякає в житті
Вони покажуть, що вас найбільше лякає в житті. Фото Телеграф

Відкриє завісу ваших таємних страхів

На зображенні представлені різні двері та шляхи, які символізують страхи, які ми не хочемо визнавати. Ретельно розгляньте ці двері і уявіть себе, як ви входите в кожну з них. Які з цих дверей ви б точно не зайшли?

За допомогою tsn ми підготували тест, який покаже ваші страхи та бажання, які створив американський письменник і міфолог Джозеф Кемпбелл.

Двері номер 1:

Якщо ви вибрали ці двері, це може вказувати на вашу сильну аналітичну і дуже розумну особистість. Ви, можливо, маєте емоційні бар'єри, які ви намагаєтеся розібрати.

Однак вашим головним страхом є невідомість і відсутність контролю над ситуацією. Вас тривожать вічні питання та обставини, які ви не можете передбачити. Ви цінуєте свою свободу та активний спосіб життя і завжди дбаєте про своє фізичне і психічне здоров'я.

Двері номер 2:

Ви можете бути людиною, яка завжди прагне до свободи і насолоджується повним життям. Страх перед самотністю і розчаруванням може бути зацикленим аспектом вашого життя. Ви завжди знаєте, чого хочете від життя і володієте такими рисами, як хоробрість, незалежність і вільнолюбство.

Двері номер 3:

Якщо ви вибрали ці двері, для вас найбільшою цінністю є любов і взаємність. Ви щедрі та дбаєте про щастя своїх близьких. Ваші сильні сторони — це вірність і велике серце. Для вас дім символізує кохання і добробут, і ви боїтеся втратити це.

Двері номер 4:

Вам дуже важливо мати достатні ресурси, щоб піклуватися про своїх близьких. Ви можливо маєте дещо неясні ідеї, але страх відсутності матеріальних засобів, необхідних для кращого життя вас хвилює. Ви є великодушною людиною і маєте велике серце, але вам слід організовувати свої емоції та використовувати свій інтелект для вирішення проблем.

Двері номер 5:

Ваш скарб — це впевненість у собі та здатність висловлювати свої емоції. Ви маєте ясні цілі та вірите в свою здатність досягти їх. Вас властиві креативність, розум і працьовитість. Ви природжений лідер, але ваша нерішучість і скутість можуть вас хвилювати.

Двері номер 6:

Для вас найважливіше — стати кращою версією себе. Ви боїтеся не досягти самореалізації і успіху в цьому напрямку. Для вас важливо виглядати кращими у власних очах і розвивати свою особистість.

"Телеграф" раніше опублікував матеріали, про те як ваш улюблений колір може розповісти про вашу особистість. Окрім цього, вам може сподобатися тест Сонді.