Що вами керує: емоції чи розум? Пройдіть тест по картинці та дізнайтесь правду

Читать на русском
Автор
15284
Пройдіть тест і дізнайтесь про себе більше
Пройдіть тест і дізнайтесь про себе більше. Фото Freepik

Простий тест з картинками розкриє вашу підсвідомість

Є люди, які по життю все роблять із холодною головою, точно прораховуючи свої кроки, а є ті, що йде на поводу емоцій. До якої категорії належите ви, допоможе визначити ваша підсвідомість — пройдіть простий психологічний тест і дізнайтеся правду. "Телеграф" вже публікував тест із пончиками, а сьогодні ділиться цікавим тестом на визначення емоційності.

Подивіться на дві картинки, представлені нижче, та оберіть ту, які вам за відчуттями ближче/більше подобається/приваблює

тест по картинці
Фото: Freepik
тест по картинці
Фото: Freepik

Результати тесту

Абстракція

Якщо вам ближче ця картинка, а ваші очі приваблюють рівні лінії та геометричні фігури – це означає, що у вас є аналітичний склад розуму. Ви керуєтеся холодним розрахунком і продумуєте всі кроки наперед, враховуючи наслідки своїх рішень та дій. Ви дуже скромні у прояві емоцій, багато хто з них вам просто чужі. У коханні ви буваєте холодні і завжди намагаєтеся шукати логіку навіть в такій тонкій матерії, як почуття.

Червоні троянди

Якщо вам ближче ця картинка, а ваші очі привабили красиві червоні троянди, значить ви емоційна та пристрасна людина. Про вас можна сказати, що ви з тих, хто йде на поводу своїх емоцій. Вас легко образити і зачепити, проте ви дуже емпатична і чуттєва людина. Ви ніколи не залишите в біді ближнього і завжди готові допомогти. А якщо вже говорити про любовні справи, то ви просто розчиняєтеся в людині, яку по-справжньому любите.

Раніше "Телеграф" розповідав про захоплюючий тест по картинці. Ваш тип фігури розповість правду про характер та сильні сторони.