Ви будете здивовані: тест по картинці розкриє правду про ваші таємні страхи

Читать на русском
Автор
1268
У вашій підсвідомості вже є всі відповіді
У вашій підсвідомості вже є всі відповіді. Фото Freepik

Простий психологічний тест

У нашій підсвідомості приховано багато інформації про нас самих. Щоб розкрити свою підсвідомість і дізнатися правду про свої таємні страхи, пропонуємо пройти психологічний тест з абстракціями. Ми вже розповідали про тест, який підкаже, в чому ваша справжня привабливість, а сьогодні ділимося новим тестом, щоб дізнатися про таємні страхи.

Все, що вам потрібно – подивіться на картинку та оберіть одну абстракцію, яка зачепила вас з першого погляду

тест по картинці
Фото: Freepik

Результати тесту

Абстракція 1 — страх нерозділеного кохання

Якщо ваша увага зафіксувала першу картинку, значить ви людина, яка вже обпікалась у любовних справах. Ви боїтеся знову зазнати любовної поразки і бути відкинутим коханою людиною, тому уникаєте стосунків. Вам потрібно переосмислити свій травматичний досвід і знову відкритися для світу.

Абстракція 2 — страх зради

Якщо ваша увага зафіксувала другу картинку, значить ви людина, яку зрадили. І йдеться не лише про другу половинку, а й про друзів чи родичів. Ви боїтеся знову бути зрадженими близькою людиною, тому важко зближуєтесь з людьми і залишаєтеся закритими.

Абстракція 3 — страх втратити все

Якщо ваша увага зафіксувала третю картинку, то ви людина, яка знає, що таке втрачати. Ваш страх є абсолютно об’єктивним, однак, вам потрібно навчиться контролювати свої негативні емоції. Інакше ваше життя буде отруєне цим страхом, і ви не зможете повноцінно радіти життю.

Раніше "Телеграф" розповідав про захоплюючий тест з абстракціями. Пройдіть тест і дізнайтеся, яка емоція у вас найсильніша.