В пошуках гострих відчуттів: 4 фільми про людей, які не боялися йти на ризик

Читать на русском
Автор
5080
Ці фільми можуть надихнуть вас на великі справи (фото створене з допомогою ШІ)
Ці фільми можуть надихнуть вас на великі справи (фото створене з допомогою ШІ). Фото Телеграф

Вони нагадають вам, що життя — це пригода

Кіно завжди було відмінним способом пережити пригоди та відчути адреналін, не покидаючи дивану. І немає нічого захопливішого, ніж спостерігати за безстрашними героями, які вирушають у небезпечні подорожі, ризикуючи життям. У цій статті ми представимо вам чотири фільми про таких сміливців, які завжди готові на все заради своїх цілей.

Ерін Брокович (2000)

Рейтинг IMDb: 7,4

Драма/Мелодрама

Історія про жінку, яка готова пожертвувати всім, щоб захистити оточуючих від небезпеки. Ерін Брокович — розлучена мати з двома дітьми, яка працює на низькооплачуваній роботі. Одного разу вона дізнається про те, що одна компанія незаконно викидає токсичні відходи в ґрунт, що загрожує здоров'ю людей, які живуть поблизу. Ерін вирішує взятися за цю справу і врешті-решт виграє суд, який приносить їй славу та фінансову стабільність.

Ерін Брокович

Найпрудкіший "Індіан" (2005)

Рейтинг IMDb: 7,8

Драма/Спортивний

Зазвичай всі уявляють гонщиків як молодих, спортивних хлопців з іскрою в очах і вираженими лідерськими якостями. Але що, якщо чоловік пенсійного віку, який раніше ніяк не пов'язував себе із спортом, раптово вирішує стати гонщиком? Пожилий чоловік із Новії Зеландії вирішив втілити свою мрію. Після завершення будівництва свого власного будинку, він вирушив у подорож до Америки, на власноруч зібраному мотоциклі "Індіан", з метою взяти участь у змаганні та поставити світовий рекорд за швидкістю.

Найпрудкіший "Індіан"

Небезпечна гра Слоун (2016)

Рейтинг IMDb: 7,5

Драма/Трилер

Ласкаво вас запрошуємо у світ високих ставок. Однак тут однією із головних фігур є надзвичайно красива та розумна жінка на ім'я Елізабет Слоун. Вона визнаний геніальний лобіст, яка завжди зачаровує своєю непередбачуваністю та готовністю ризикувати. У її кар'єрі відсутні поразки, і Міс Слоун завжди вкладає всі зусилля, щоб досягти поставленої мети. Її здатність досягати свого будь-якими доступними засобами дратує багатьох, але вони не можуть нічого з цим зробити. Але одного разу, Елізабет взялася за завдання, яке може закінчитися для неї дуже погано.

Небезпечна гра Слоун

Саллі (2016)

Рейтинг IMDb: 7,4

Драма

Фільм заснований на реальних подіях, які розпочалися 15 січня 2009 року. Літак з 155 пасажирами на борту піднявся у повітря з аеропорту Нью-Йорка, який зіткнувся з з роєм птахів, після чого втратив обидва свої двигуни і був змушений здійснити аварійну посадку. Капітан екіпажу, пілот "Саллі", прийняв рішення приземлити літак на поверхню річки Гудзон, неслухаючи рекомендації контролера. Спільна робота екіпажу та берегової охорони дали результат — жоден з пасажирів не постраждав і не загинув. Незважаючи на те, що Саллі визнають героєм, йому доведеться відповісти перед льотною комісією. У нього залишилося всього кілька днів, щоб переконати їх в правильності своїх дій або піддатися під тиск інженерів та теоретиків, які стверджують, що літак можна було безпечно приземлити в аеропорту.

Саллі

Ці чотири фільми показують, що сміливість може проявлятися в різних формах. Це може бути боротьба за справедливість, прагнення до успіху або просто бажання відчути екстремальні відчуття. Однак у всіх випадках сміливці готові йти на ризик заради чогось, що для них важливо.

Раніше "Телеграф" розповідав, про 4 фільми, які варто подивитись кожній жінці.