Джинси "підкови"- новий тренд 2024-го року: який вигляд вони мають і з чим їх носити

Читать на русском
Автор
2881
Джинси-підкови
Джинси-підкови. Фото borgexpert.com

Джинси-підкови — новий тренд 2024

Фасон джинсів, що отримав незвичну назву "підкова", буде неймовірно модним в наступному році. Це дуже зручний та гарний фасон джинсів. Раніше ми вже розповідали, яка сумка стала несподіваним трендом цього сезону. Тепер поговоримо про джинси.

Джинси — універсальна річ в гардеробі. Вона пасує і до ділових образів, і чудово компонується зі спортивними худі та світшотами. Про це розповіли на lifestyle.today.

Трендові джинси 2024 року

Джинси підкови уже носять багато знаменитостей. Але запустила цей тренд британська модель Розі Хантінгтон-Уайтлі, яка виклала фото в цих джинсах на свою сторінку Інстаграм. Після цього багато модниць вирішили придбати і собі таку річ. Вона виглядає незвичайно, вишукано та стильно.

Джинси-підкови відрізняються мають нетрадиційну форму. Їх силует витончено згинається на стегнах і звужується до кісточок. Вони мають водночас вінтажний та сучасний образ.

Джинси- підкови
Стильні джинси-підкови
Джинси- підкови
Сучасний тренд 2024 року

Назва "підкова" пішла від форми штанів. Вони нагадують своєю формою цей предмет. А ще такі джинси чудово пасують для всіх випадків життя, як ділових, і повсякденних.

З чим носити джинси-підкови

Носити так джини краще з взуттям на підборах або з гострим носком. Верх не треба обирати оверсайз. Він додаватиме зайвий об’єм. Обирати варто ті моделі, в яких середня посадка.

Джинси-підкови
Модний тренд 2024 року

Раніше "Телеграф" розповідав, які рукавички краще обрати на зиму 2023-2024. Ми поділилися трендовими фасонами.