Несподіваний тренд зими 2023-2024: дорожня сумка модний повсякденний аксесуар

Читать на русском
Автор
2414
Дорожні сумки - новий тренд 2023-2024 Новина оновлена 04 грудня 2023, 05:29
Дорожні сумки - новий тренд 2023-2024. Фото prom.ua

Дорожні сумки увірвалися у тренди наприкінці 2023-го

Ця зима стала сезоном неочікуваної моди.Увірвалася у тренди взимку цьогоріч дорожня сумка. Здавалося б, цей аксесуар лише для подорожей. Проте, знаменитості почали з'явитися на публіці з дорожньою сумкою і дизайнери змогли вигадати сучасні та яскраві варіації цього аксесуару.

Маленькі сумочки не втратили свою актуальність, але оскільки зараз у тренді практичність та комфорт, дорожні сумки набирають піку своєї популярності. Про це пише vogue.

Фаррелл Вільямс на показі в Парижі для Louis Vuitton представив образи, в яких дорожня сумка — модне доповнення. Таке неочікуване рішення асоціюється з естетикою 2000-х.

Louis Vuitton
Показ Louis Vuitton

Зіркам такий тренд до вподоби. Джіджі Хадід, наприклад, приталену білу сорочку і чорні штани доповнила дорожньою сумкою Keepall. Завершила сій образ шкіряною курткою.

Джіджі Гадід
Джіджі Гадід

Гейлі Бібер теж підтримала цей тренд, вийшовши на вулиці Нью-Йорка з великою бордовою сумкою. Її образ, складений із тонкого светра, шкіряної спідниці міні та пальта з акцентними плечима, сумка Chanel Boston зробила повністю завершеним.

Гейлі Бібер
Гейлі Бібер

Свій спортивний образ підкреслила шкіряною великою сумкою і Розалія. Вона обрала чорний світшот та такі ж штани карго. Червона кепка та дорожня сумка зробили аутфіт спортивним та стильним одночасно.

Розалія
Розалія

Емілі Ратаковскі також у своєму образі обрала комфорт. Вона вдягла укорочений пуховик Thirty Years, штани карго The ​​Noli Shop та ідеальні кросівки Stella McCartney. Головною деталлю її образу стала велика червона сумка Louis Vuitton з шаховим принтом.

Емілі Ратаковскі
Емілі Ратаковскі

"Телеграф" раніше розповідав про стильні тенденції зими. Ми поділилися модними трендами цього сезону.