Елегантність і простота: що буде модно в наступному 2024 році

Читать на русском
Автор
4985
Тренди весна - літо 2024
Тренди весна - літо 2024. Фото lifestyle.24tv.ua

Які модні тенденції будуть актуальними в наступному році

Модна індустрія дуже непередбачувана. Покази мод в Нью-Йорку, Парижі, Мілані та Лондоні диктують моду, якої всі дотримуються. Неочікуваним трендом стала дорожня сумка як повсякденний аксесуар. Поговоримо сьогодні про моду на 2024-й рік.

Мас-маркет вже давно став трендовим та перестав поступатися модою світовим кутюрним брендам. Слід розглянути, на які тренди будемо орієнтуватися в наступному сезоні. Про це пише focus.

Тренди в одязі 2024

Прозорі речі. Ще в минулому сезоні в тренди увірвалися напівпрозорі речі. Романтичні сукні Вікторії Бекхем підкорили світ своєю стриманістю та аристократичністю. Також неймовірно стильними будуть широкі штани палаццо та спідниці.

Прозорий светр
Трендовий напівпрозорий светр

Шкіра. Набере піку своєї популярності в сезоні весна-літо 2024. Все більш актуальними стають еко-шкіра і веганська. Мають прекрасний вигляд куртки та жакети з цього матеріалу. Кроп-топ та джинси з високою посадкою під оверсайз бомбером — чудовий стиль для любителів стріт-стайлу.

Шкіряна куртка
Куртка-авіатор оверсайз

Бахрома. У тренди повертається розкіш. Він буде популярним і мас-маркеті, і серед зірок. Також повернуться стрази та сяйво в образи.

Спідниця бахрома
Стильний образ з бахромою

Біла сукня. Цей тренд виглядає по-особливому елегантно. І довжина міні, і міді, і максі мають свої родзинки. В’язані сукні в рубчик теж не поступаються красою коротким сукенкам.

Біла сукня
Трендова в'язана сукня в рубчик
Біла мінісукня
Стильна біла сукня міні

Раніше "Телеграф" розповідав, яке взуття модне в цьому сезоні. Коричневий колір знову актуальний.