Модно і тепло: які рукавички купити на зиму 2023-2024

Читать на русском
Автор
930
Стильні рукавички на зиму
Стильні рукавички на зиму. Фото lifestyle.today.ua

Розповідаємо, які рукавички краще обрати на зиму

Взимку хочеться виглядати стильно і почуватися тепло. Однак мало хто знає, як це зробити. Важливу роль в зимовому образі відіграють саме рукавички. Раніше ми вже розповідали, як поєднувати шарф і шапку взимку, щоб мати стильний вигляд. Тепер поговоримо про рукавички.

В холодну пору року не варто забувати про рукавички. Руки завжди мають бути в теплі. А ще на морозі псується шкіра та стає сухою. Як обрати стильну пару, розповіли на today.ua.

Модні рукавички взимку 2023-2024

Шкіряні

Це незмінна класика. Цей варіант, мабуть, ніколи не вийде з моди. Такий варіант пасує не тільки до ділових образів, а й буде гарно компонуватися з більш спортивними варіантами курток.

Шкіряні рукавички
Трендові шкіряні рукавички

Монохром

Однотонні образи — тренд цієї зими. Якщо вам не подобається одягати одяг одного кольору, тоді варто придбати рукавички в тон до вашого верхнього одягу. Така проста деталь зробить ваш образ стильним, ефектним та яскравим.

Монохромний образ
Монохроний образ

Високі

Такі рукавички вже не один сезон залишаються у трендах. Цей аксесуар зможе навіть найпростіший образ зробити більш вишуканим. Такі рукавички треба обирати такі, щоб вони пасували до верхнього одягу.

Високі рукавички
Трендові високі рукавички

Контрастні

Рукавички можуть стати акцентним аксесуаром вашого образу. Для цього потрібно придбати теплі рукавички яскравого кольору, який відрізнятиметься відтінком від речей у вашому гардеробі. Найкращий вибір — червоний, блакитний чи навіть салатовий кольори. Колірний акцент зробить ваш образ трендовим.

Контрастні рукавички
Контрастний акцент в образі

Трикотажні

Якщо вам не до вподоби шкіряні рукавички, можна обрати моделі з кашеміру або тонкої вовни. Довжина таких рукавичок не важлива. Вони виглядають ефектно в будь-якому вигляді.

Трикотажні рукавички
Стильні рукавички з трикотажу

Раніше "Телеграф" розповідав, яке взуття в моді цієї зими. Ми поділилися стильними варіантами.