"Вчитися жити разом заново": Денисенко розповіла, як змінився її чоловік-воїн

Читать на русском
Автор
4662
Наталка Денисенко та Андрій Федінчик
Наталка Денисенко та Андрій Федінчик. Фото instagram.com/natalka_denisenko

Наталка вважає, що парі доведеться знайомитися заново

Андрій Федінчик, актор з серіалу "Папаньки", пішов на фронт у перші дні війни і залишається там дотепер. Його дружина, актриса Наталка Денисенко, яка нещодавно у Туреччині в місцевому ресторані поскаржилася на те, що борщ назвали "російським супом", розповіла, як він змінився за цей час і як вони планують жити після війни.

Як повідомляє "24 Канал", за словами Наталки Денисенко, Андрій став іншою людиною після того, як побачив жахи війни. Вона каже, що їм доведеться заново звикати один до одного, коли вони будуть разом.

"Він став іншою людиною. Але війна змінила й мене, мої погляди на життя, моє ставлення до культури, мови, країни… Абсолютно до всього!", – розповіла Денисенко. Вона також каже, що вона часто бачиться з чоловіком, коли він приїжджає на навчання або на відпустку. Вона дуже цінує його зв'язок і підтримку. Денисенко вважає, що на усіх дружин військових після війни чекає випробування.

"Нам потрібно буде вчитися жити разом із нашими коханими заново", – каже акторка. Також Денисенко висловлює надію, що війна скоро закінчиться і що вони зможуть повернутися до нормального життя.

Нагадаємо, нещодавно Наталка Денисенко здивувала своїх фанатів новими фото, на яких вона позує повністю голою в акваріумі. Вона назвала себе сучасною русалонькою і написала, що це була її мрія. Раніше Наталка Денисенко розповіла, як вона відпочивала в Туреччині разом з сином і поділилася враженнями про ціни.