"Хочу бути волосата і буду": Полякова показала волохаті ноги доньки у відповідь на скандальні заяви Остапчука (відео)

Читать на русском
Автор
6561
Доньки Полякової Аліса та Марія, а також нога Аліси Новина оновлена 09 серпня 2023, 20:53
Доньки Полякової Аліса та Марія, а також нога Аліси. Фото instagram.com/polyakovamusic

Співачка та її дитина виріши дати ефектну відповідь на сексистські висловлювання

Одна з найпопулярніших українських співачок Оля Полякова виступила проти скандальних висловлювань телеведучого Володимира Остапчука, який заявив, що жінки мають бути поголеними всюди, інакше тоді вони не 10/10, навіть, якщо самі так вважають.

Полякова опублікувала в своєму Instagram-stories відео, на якому показала свою молодшу доньку Алісу з неголеними ногами. Співачка сказала, що її дитина хоче сказати всім, хто вирішує за неї, наскільки голими повинні бути її руки і ноги. Аліса заявила: "Хочу бути волосата і буду. І мені наплювати на вас".

Остапчук намагався виправдатися за свої слова, заявивши, що це було його особисте вподобання, а не сексизм. Він також сказав, що жоден із учасників розмови не ставив під сумнів жіночність або привабливість жінок з волоссям на тілі. Однак таке пояснення не задовольнило багатьох користувачів, які звинуватили його у несправедливому ставленні до жінок.

Це відео стало частиною флешмобу українських зірок, які висловили свою позицію щодо гоління жінок. Флешмоб був запущений після того, як у мережі з'явився випуск шоу "Мекнувши, питайте", де Остапчук разом із Позитивом та Богданом Буше обговорювали жіночий целюліт, вагу та волосся. Їхні висловлювання викликали хвилю обурення та критики у соцмережах.

У відповідь на скандальні висловлювання Остапчука, деякі українські зірки приєдналися до флешмобу, у якому показали свої неголені частини тіла та написали гасла на підтримку жіночого права на власне тіло. Серед них були такі відомі особистості, як Маша Єфросиніна влаштувала майже оголений протест, а Альона Альона показала себе у купальнику. Також інші зірки показали свою солідарність з усіма жінками, яким намагаються нав'язати стереотипи про ідеальне тіло. Вони також закликали до поваги до розмаїття життєвих виборів і самовизначення кожної людини