"В селі у мами": Настя Каменських показала, як виглядає її місце дитинства

Читать на русском
Автор
2708
Настя Каменських
Настя Каменських. Фото Телеграф

Зірка з теплом розповіла про місце свого дитинства

Українська співачка Настя Каменських, яку нещодавно висміяли через нарікання на тяжке життя, відвідала свою маму, яка живе за містом. Вона поділилася знімками, на яких позує у вінку з квітів та білій сукні.

Про це артистка написала у своєму Instagram. Вона розповіла, що приїхала до своєї мами, Лідії Каменських, яка проживає в селі. Співачка додала, що спогади про дитинство завжди залишаються з нею.

"Коли я приїжджаю в село, де живе моя мама, час рухається повільніше, а серце наповнюється теплом і спокоєм. Місце мого дитинства, де кожна хвилина наповнена прекрасними моментами", — написала Каменських.

У якому саме селі проживає її мати, Каменських не уточнила. Вона лише зазначила, що там є зелені поля, стиглі овочі та фрукти, аромат пшениці та спів солов'їв.

Лідія Каменських — колишня солістка Національного академічного народного хору імені Григорія Верьовки. Вона народилася 1955 року і є матір'ю Насті Каменських. Її чоловік Олексій Жмур був капітаном збірної "Динамо" з волейболу і концертним директором хору імені Верьовки. Він помер 25 січня 2021 року на 82-му році життя. Настя Каменських — єдина донька своїх батьків.

Нагадаємо, що Потап і Настя Каменських — популярна українська музична пара, яка одружилася у 2019 році. Вони часто діляться своїм сімейним життям у соціальних мережах. Нещодавно Потап показав, як снідають його син і дружина Настя Каменських. Також Потап поділився рідкісним селфі з дружиною. Він опублікував фото, на якому вони в машині їдуть на весілля до друзів.