"Криво й косо": Аліна Гросу показала, як робить "дивний" ремонт свого будинку в Лос-Анджелесі (відео)

Читать на русском
Автор
2048
Співачка під час подорожей зі своїм укулеле
Співачка під час подорожей зі своїм укулеле. Фото instagram.com/alina_grosu

Дівчина мешкає в США з 2019 року

Українська співачка Аліна Гросу, яка нещодавно вперше в житті виграла чималу суму в лотерею, нині робить ремонт у своєму будинку в Лос-Анджелесі. Вона опублікувала відео у своєму Instagram-акаунті, де показала, як фарбує стіни у своєму новому будинку в США. Вона розповіла, що це її перший досвід такого роду і що їй подобається результат.

У своєму дописі Гросу написала, що вона робить ремонт власними руками і що їй зручно і добре виходить. Вона також додала, що ремонт не повністю чорний, а присутні блакитні, білі та сірі кольори. Вона сказала, що буде використовувати свій будинок ще й як робочий простір-студію, оскільки вона звикла записуватися в темному приміщенні.

Дівчина поділилася відео, де фарбує стіни всередині свого будинку чорною фарбою. Публікація вже зібрала майже 2000 лайків.

Зазначимо, що Аліна Гросу переїхала до США у 2019 році, де працює над своїми музичними проектами. Вона також займається благодійністю та популяризацією української культури за кордоном.

Нагадаємо, що Аліна Гросу — українська співачка, яка переїхала в США в 2019 році. У лютому 2023 року вона вперше за довгий час відповіла, чи разом вони з росіянином Полянським. Вона заявила, що вони залишилися друзями і що вона не шукає нових стосунків. А раніше вона розповіла про захмарні ціни на все в США. Гросу сказала, що хліб коштує 6 доларів, а оренда будинку — 2 тисячі доларів на місяць.