"Ціни дуууууже виросли": Наталка Денисенко показала, як відпочиває в Туреччині і скільки на це витратила

Читать на русском
Автор
3239
Наталка Денисенко з сином
Наталка Денисенко з сином. Фото www.instagram.com/natalka_denisenko

У порівнянні з минулим роком ціни значно виросли

Українська акторка Наталка Денисенко, яка торік давала поради про психологічну стійкість під час війни, розповіла, скільки вона витратила на відпочинок. Жінка поїхала відпочивати до Туреччини зі своїм сином і кумою. За її словами, ціни на переліт і готель дуже виросли порівняно з минулим роком.

Акторка поділилася кадрами зі своєї поїздки на своїй сторінці в Instagram. Вона також відповіла на запитання шанувальників, які поцікавились, у скільки їй обійшовся відпочинок за кордоном. Актриса зазначила, що минулого року переліт і готель (для неї і дитини) коштував приблизно 70 тисяч гривень, а цього року — приблизно 90 тисяч гривень.

"Це без урахування дороги і готелей в Кишиневі", — зазначила Денисенко.

Нагадаємо, що Наталка Денисенко — відома українська акторка театру, кіно та дубляжу, дикторка, режисерка та телеведуча. Вона знялася в багатьох популярних серіалах, таких як "Щоденники Темного", "Віталька", "Клан Ювелірів", "За вітриною" та "Кріпосна". Вона також є авторкою, режисеркою і ведучою декількох телепередач. В 2017 році Наталка Денисенко вийшла заміж за свого колегу — актора Андрія Федінчика, який з початком повномасштабного вторгнення вступив до лав тероборони.

Раніше ми розповідали, що у Туреччині російська туристка причепилася до дочки української акторки Олени Лавренюк через те, що вона говорила українською. Жінка хапала дитину за руку, а також ображала матір. Також ми писали, що українська співачка Альона Альона показала, як змінилася за рік без м'яса і сигарет. Вона поділилася своїми фото і розповіла про свої враження від вегетаріанства і некуріння.