Чому не варто передавати гроші з рук в руки: прикмета, яка залишить вас з пустими кишенями

Читать на русском
Автор
2646
Краще спершу покласти купюри
Краще спершу покласти купюри. Фото Телеграф

Людина може передати з грошима частинку своєї енергетики

Гроші — це не тільки засіб обміну, але і символ добробуту, успіху і стабільності. Багато людей вважають, що гроші мають свою енергетику, яка впливає на їх притягнення або втрату. Тому існує багато правил і прикмет, які пов'язані з грошима, і які слід дотримуватися, щоб не залишитися без заощаджень, або притягнути багатство до себе.

Одна з таких прикмет стосується способу передавання грошей з рук в руки. Вважається, що гроші не можна давати або брати напряму з рук, а слід покласти їх на стіл або будь-яку іншу поверхню. Це пов'язано з тим, що гроші мають свою ауру, яка може бути позитивною або негативною. Якщо людина, яка дає або бере гроші, має погану енергетику, то вона може передати її разом з грошима іншій людині. Таким чином, гроші можуть принести нещастя, хвороби, борги або невдачі.

Щоб уникнути такого негативного впливу, слід дотримуватися декількох правил:

  • Не давайте і не беріть гроші напряму з рук незнайомих людей. Якщо це не можливо, то обов'язково помийте руки після такого контакту.
  • Не давайте і не беріть гроші напряму з рук людей, яким ви не довіряєте або які мають погану репутацію. Якщо це не можливо, то обов'язково посмикайте за вухом або почешіть ніс після такого контакту.
  • Не беріть гроші у людей, які перебувають у стресовому або емоційному стані. Якщо це не можливо, то обов'язково посміхніться або подякуйте після такого контакту.
  • Не давайте і не беріть гроші у людей, яким ви хочете допомогти або яким ви вдячні. Якщо це не можливо, то обов'язково подаруйте їм щось солодке або квітку після такого контакту.

Звичайно, це не означає, що ви повинні боятися кожного контакту з грошима. Головне — це ваш настрій і ставлення до грошей. Якщо ви ставитеся до грошей з повагою, вдячністю і оптимізмом, то вони будуть приносити вам радість, достаток і успіх. А якщо навпаки — з жадібністю, заздрістю і страхом, то вони будуть приносити вам проблеми, бідність і невдачі.

Нагадаємо, що для того, аби притягнути до себе багатство і успіх, ви можете дізнатися про п'ять звичок, які треба освоїти, щоб стати багатими. Також варто бути уважним і не пропустити на вашому шляху чотири знахідки, які є символами удачі і багатства.