Струнка і стильна: Світлана Тарабарова показала, як схудла після народження третьої дитини

Читать на русском
Автор
10222
Фото з соцмереж Світлани Тарабарової
Фото з соцмереж Світлани Тарабарової. Фото Телеграф

Підписники не очікували, що зірка так швидко повернеться у форму

Українська співачка Світлана Тарабарова, яка нещодавно народила третю дитину, поділилася з шанувальниками своїм новим образом. Підписників вразило, що зірка уже перебуває гарній фізичній формі.

Артистка опублікувала в Instagram фото, на якому позує в чорній футболці та спортивних шортах. На знімку видно, що Тарабарова сильно схудла, і виглядає струнко і стильно. Вона тримає на руках свою маленьку доньку. Фото було зроблено вдома у зірки. Тарабарова також написала в підписі до фото, що щастя бути мамою, але мамам потрібна підтримка та обійми, а сон — це золото для них. Вона побажала всім мамусям тепла, сили та підтримки.

Підписники співачки залишили багато компліментів її фігурі та образу. Вони назвали її "стрункою", "красивою", "стильною" і "супер мамою супер дітей". Також деякі з них подякували їй за її музику та оптимізм, якими вона надихає своїх слухачів.

Співачка одружена з Олексієм Бондарем, її концертним директором. У них троє дітей: син Іван (народився 9 вересня 2018), дочки Марія (народилася 23 вересня 2020) і Поліна (народилася 19 квітня 2023). Нагадаємо, що Світлана Тарабарова у січні 2023 року розкрила стать майбутньої дитини. Співачка показала відео, на якому вона розриває коробку, з якої вилітають рожеві кульки Таким чином, артистка підтвердила, що чекає доньку. У вже у травні 2023 року Тарабарова також стала членом національного журі на пісенному конкурсі "Євробачення 2023".