"Мій оберіг, моє натхнення": Світлана Тарабарова зворушила фото з мамою, яку вивезла з Херсона (фото)

Читать на русском
Автор
1384
Світлана Тарабарова з мамою
Світлана Тарабарова з мамою. Фото instagram.com/tarabarova

Співачка закликала підписників берегти своїх рідних

Українська співачка Світлана Тарабарова опублікувала в своєму Instagram серію світлин, на яких вона обіймається зі своєю матір'ю. Знаменитість розповіла, що її мама є її оберегом і натхненням, а також як почуваються її батьки після переїзду з Херсона.

За словами артистки, її родичам дуже сумно за рідним містом, яке страждає від російських атак. Вона каже, що намагається відволікати їх від поганих новин і дарувати їм радість. Співачка також закликала своїх підписників берегти своїх рідних і жити заради людей.

"Мій оберіг, моє натхнення. Так хочу, щоб вона посміхалась. Я щаслива, що мої батьки зараз поруч. Але вони всеодно дуже дуже сумують за домом … і кожного дня намагаюсь відволікати їх від новин про Херсон .. це майже неможливо, адже болить бачити, як руйнують рідне місто… Але такі обійми, такі моменти разом — безцінні", — пише Тарабарова.

Нагадаємо, що Світлана Тарабарова нещодавно стала мамою втретє. У квітні цього року вона народила доньку, яку назвала Поліною. Співачка показала своїм шанувальникам перше фото з малюком і подякувала всім за привітання.

Також вона поділилася, що її старші діти — Іван і Марійка — дуже радіють приходу на світ сестрички. А в липні артистка продемонструвала, як швидко вона схудла після пологів. Вона опублікувала в Instagram своє фото в стильному образі, на якому видно, що її фігура повернулася до норми. Вона також розповіла, що не сидить на жорстких дієтах, а просто слухає своє тіло.