Забув, де поклав: прості способи, як знайти в будинку зниклу річ

Читать на русском
Автор
9148
Варто підтримувати порядок вдома, аби менше щось губити
Варто підтримувати порядок вдома, аби менше щось губити. Фото Телеграф

Народна має давні способи, як відшукати річ, які грунтуються як на езотериці, так і на психології

Всім з нами час від часу трапляється така ситуація: ми шукаємо якусь річ, яка точно була вдома, але ніяк не можемо її знайти. Це може бути ключ, гаманець, телефон, документ або що-небудь інше. Ми перевертаємо весь будинок догори дном, але безрезультатно. Ми починаємо нервувати, лаятися, панікувати. Але чи знаєте ви, що існують прості народні способи, як швидко знайти в будинку зниклу річ за 2 хвилини.

Спробуйте заспокоїтися та сконцентруватися. Часто ми не можемо знайти річ тому, що ми занадто схвильовані та розгублені. Тому перш за все потрібно взяти глибокий вдих, випити склянку води або чаю та намагатися пригадати, де ми останній раз бачили річ. Можливо, вона лежить на очевидному місці, але ми просто не помічаємо її.

Ви можете попросити допомоги у домового, який, за повір'ям, може ховати речі в будинку. Для цього вам потрібно кинути шматочок хліба в кут зі словами: "Домовик, домовик, допоможи знайти" та назвати свою зниклу річ. Також варто поставити для домового чашечку молока або печива, щоб він не ображався на вас. Якщо ви зробите це правильно, то домовик підкаже вам, де шукати пропажу, або просто поверне її на видне місце.

Або ж ви можете перевернути чашку догори дном та поставити на стіл або стілець, уявивши, що ви зловили в чашку зниклу річ, як у пастку. Потім треба сказати: "Чашкою ловлю, чашкою знаходжу" та назвати свою річ. Потім треба підняти чашку та подивитися під нею. Можливо, там буде ваша річ або якийсь предмет, який натякне на її місцезнаходження. Це може здатися дивним, але деякі люди стверджують, що такі способи працюють.

Починайте мести. В народі існує повір'я, якщо почати підмітати, коли згубили якусь річ — ви або згадаєте, куди поклали згублений предмет, або побачите вказівку, де він.

Нагадаємо, що у нашому житті існують різні магічні атрибути, які можуть притягувати або відштовхувати щастя, любов, здоров'я та багатство. Деякі з них ми можемо мати вдома або при собі, не підозрюючи про їхню силу. Наприклад, котячий вус — це не просто частина тварини, але й потужний оберіг, який може захистити вас від негативної енергії, злого ока та пошкоджень. Ще один магічний атрибут, який може притягувати до вас багатство — це купюри з певними цифрами. За повір'ям, купюри з цифрами 1, 3, 5, 7 та 9 приносять удачу та достаток, а купюри з цифрами 2, 4, 6 та 8 — навпаки.