Проста спеція зробить вас здоровішими і багатшими: варто лише обкурити будинок

Читать на русском
Автор
10102
Це не лише спеція, а й потужний засіб
Це не лише спеція, а й потужний засіб. Фото Телеграф

Обкурювання будинку лавровим листком — один із способів покращити самопочуття

Лавровий листок — це не тільки популярна приправа до різних страв, яку можна по-особливому розкрити, але й сильний природний антисептик, антиоксидант і антистресовий засіб. Він має багато корисних властивостей для здоров'я і гармонії людини. Лавровий листок містить ефірні олії, які мають протизапальну, протигрибкову, антимікробну і знеболювальну дію.

Але не тільки вживання лаврового листка в їжу може принести користь для здоров'я і благополуччя. Є ще один давній і ефективний спосіб використання цієї чудодійної рослини — обкурювання будинку. Цей ритуал має глибокий символічний і енергетичний сенс. Він допомагає очистити простір від негативної енергії, захистити від злих духів і негативного впливу людей. Також обкурювання лавровим листком сприяє привабленню багатства, успіху і достатку в дім. Це пов'язано з тим, що лавровий листок є символом перемоги, слави і честі. В античності його використовували для увінчання переможців і героїв.

Як правильно проводити обкурювання будинку лавровим листком? Для цього потрібно взяти кілька сухих листків лавра і підпалити їх на тарілці або в металевому посуді. Потім необхідно обійти всі кімнати в будинку, тримаючи тарілку з димучими листками, і розповсюджувати дим по всьому простору. При цьому можна про себе або вголос вимовляти побажання або молитви, звертаючись до вищих сил. Обкурювання можна проводити раз на місяць або частіше, якщо ви відчуваєте потребу в очищенні і захисті свого дому. Після обкурювання необхідно вивести тарілку з попелом на вулицю і залишити її там.

Нагадаємо, що лавровий листок може не тільки покращити смак страв, але й зробити їх кориснішими. Існує 6 важливих правил, як правильно використовувати лавровий лист під час готування. А ще ви можете додати лавровий листок до кави і отримати дивовижний результат. Як це зробити і які переваги має такий напій — читайте у нашому матеріалі.