"Тривожні дзвіночки", що віщують погром: на які речі в будинку варто звернути увагу

Читать на русском
Автор
3780
Побиті предмети часто віщують негатив
Побиті предмети часто віщують негатив. Фото Телеграф

Вони можуть стати вісниками поганих змін

Є деякі речі, які раптово з'являються або відбуваються в нашому домашньому просторі, і які, за словами експертів з фен-шуй та езотерики, є ознаками наближення негативних подій. Це можуть бути фінансові проблеми, хвороби, конфлікти, розлучення або навіть смерть. Такі речі не варто ігнорувати або сприймати як випадковості. Вони є сигналами, яким треба приділити увагу і вжити заходів. Вони можуть погіршити енергетику у вашому будинку або наробити іншої біди.

  • Мухи або комахи. Якщо в вашому будинку раптово завелися мухи або інші комахи, то це не дуже хороший знак. За народними повір'ями, це означає, що вас чекає хвороба або негода. Мухи в будинку також можуть свідчити про "погром" в житті або наближення скандалу. Тому краще якомога швидше позбутися цих небажаних гостей.
  • Посуд. Якщо у вас в руках раптово тріснув або розбився посуд, то це також не обіцяє нічого доброго. За повір'ями, це говорить про фінансові втрати або нещастя. За словами езотерика Олександра Паламарчукаhttps://news.glavred.net/kak-luchshe-vsego-ekonomit-elektroenergiyu-doma-10413980.html, тріснутий посуд поглинає негативну енергетику і пророкує про втрату бюджетних коштів. Якщо в вашому будинку дуже сильний негатив, сварки або конфлікти, то посуд може сам і раптово тріснути. Таким чином посуд звільняє простір від постійних бід.
  • Годинник. Годинник — це не тільки корисний прилад, але і символ часу і життя. Якщо в вашому будинку зупинилися годинник, то це нехороший знак. За повір'ями, годинник може передвіщати небезпеку для всіх членів сім'ї. Можуть початися матеріальні або побутові проблеми. Якщо в вашому будинку найсильніший негатив, то годинник може сам зламатися або впасти.
  • Дзеркало. Дзеркало — це не тільки предмет побуту, але і магічний атрибут. Якщо в вашому будинку раптово тріснуло або розбилося дзеркало, то це дуже поганий знак. За повір'ями, дзеркало може передвіщати смерть або нещастя. Якщо дзеркало тріснуло в кутку, то це означає проблеми в сімейних відносинах. Якщо дзеркало тріснуло збоку, то це означає, що родині хтось заздрить. Якщо дзеркало розбилося на ваших очах, то це означає, що ви не уникнете сварок і скандалу.
  • Штори. Це не тільки елемент декору, але і захист від злих очей і негативної енергетики. Якщо в вашому будинку раптово впала штора, то це також не дуже хороший знак. За повір'ями, штора може передвіщати погіршення здоров'я у близьких або конфлікти і розбіжності, які можуть негативно позначитися на майбутніх відносинах з родичами.

Нагадаємо, що подорожі — це чудовий спосіб розширити свої горизонти, але щоб не зіпсувати свою поїздку, треба дотримуватися деяких правил і уникати певних помилок. Нагадаємо також, що дитячі речі — це не тільки предмети одягу, але і символи дитинства, любові і пам'яті. Тому не можна просто так викидати або передавати комусь дитячі речі, бо це може призвести до негативних наслідків. Є деякі правила і прикмети, як правильно позбавлятися старого одягу.