Як герань захистить вас від зради та хвороб: прикмети, пов'язані із квіткою

Читать на русском
Автор
14093
Герань або пеларгонія
Герань або пеларгонія. Фото Телеграф

Герань — це невибаглива рослина, яка не потребує особливого догляду

Герань — це популярна кімнатна рослина, яка радує око своїми красивими та різнокольоровими квітами. За народними традиціями, ця квітка приносить у будинок позитивну енергетику, здоров'я, щастя та багатство. Вона також допомагає зміцнювати сімейні стосунки, знаходити свою другу половинку, відлякувати негативні сили та й цілком реальних комах. Ось деякі прикмети та забобони, пов'язані з геранню:

  • Герань захищає від зради. Запах герані не подобається невірним чоловікам або дружинам, тому вони не будуть мати бажання шукати романтичних пригод на стороні. Якщо ви побачите, що ваш партнер почав уникати вашого будинку або офісу, де росте герань, то це може бути ознакою його невірності.
  • Герань притягує гроші. Згідно з прикметами, герань в будинку або офісі допомагає досягти грошового благополуччя: активізувати фінансові потоки і нейтралізувати погані енергії, пов'язані з грошима. Якщо вам потрібно зробити велику покупку або укласти важливу угоду, то розтертися в пальцях свіжий листочок герані перед цим.
  • Герань сприяє любові. Герань має сильний афродизичний ефект, тому вона може покращити ваше інтимне життя та додати пристрасті у стосунки. Колір квітки також має значення: рожева герань символізує закоханість та романтику, червона — палке кохання та страсть, біла — чистоту та щирість почуттів.
  • Герань лікує хвороби. Герань має лікувальні властивості, які допомагають при різних захворюваннях. Ефірна олія герані застосовується в ароматерапії для зняття головного болю, нервової напруги, втоми та нормалізації сну. Сік рослини можна використовувати для лікування отиту, дерматиту, опіків, виразок та екземи. Також герань дезінфікує повітря та вбиває бактерії.
  • Герань відлякує комах. Герань має сильний аромат, який не подобається мухам, комарам, мурашкам та іншим комахам. Якщо ви хочете захистити свою оселю від небажаних гостей, то поставте горщик з геранню на підвіконня або балкон.

Нагадаємо, що раніше ми писали про те, як отримати максимум користі та радості від бузку у вашому будинку. Зокрема, ми розповіли, як правильно зрізати, засушити та зберегти цю чудову квітку, а також як використовувати її для лікування, краси та ароматерапії. Також ми дали пораду, чому варто носити імбир у правій кишені. Виявляється, що цей корінь має дивовижні властивості для здоров'я, енергетики та притягування грошей.