Теплішає, але дощі поки не беруть паузу: прогноз погоди у Києві

Читать на русском
Автор
Дівчина з парасолькою Новина оновлена 24 квітня 2024, 10:08
Дівчина з парасолькою. Фото ТиКиїв

Місцями гримітимуть грози

Наразі столицю України накрили хмарність та дощі. Така погода протримається до кінця робочого тижня, однак до них додадуться грози та пориви вітру.

Як повідомили на сайті Meteofor, найближчими днями денна температура буде тільки підвищуватись. Максимальні +18 градусів прогнозуються у п'ятницю.

У середу, 24 квітня, зночі й до настання вечора у місті очікується дощ. Максимальна його концентрація буде вранці та вдень. У цю добу вдень позначки термометрів покажуть +12 градусів. Вночі було +9 °C. Протягом ранку-обіду передбачаються свіжі вітри 9-10 м/с.

У четвер, 25 квітня, також прогнозується сильна хмарність, але без опадів. Сонце іноді визиратиме з-за хмар в обід. Позначки термометрів вдень сягатимуть близько 18 градусів тепла. Вночі вони знизяться до +8 °C. Протягом дня потужність вітрів не перевищуватиме слабкі 5 м/с.

А от останній день цього тижня, 26 квітня, передбачається також хмарним та дощовим. На опади варто очікувати лише вдень і вони принесуть зі собою грозу. Показники термометрів вдень не сягатимуть вище +20 градусів. Вночі очікується до +11 °C. У другій половині доби передбачаються свіжі-сильні вітри 10-13 м/с.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав про те, де в Україні найближчими днями буде найбільша концентрація дощу.