Жодного дня без дощу: коли киянам очікувати на перепочинок від негоди

Читать на русском
Автор
Дівчина з парасолькою Новина оновлена 23 квітня 2024, 10:05
Дівчина з парасолькою. Фото Наш Київ

У столиці України продовжують панувати хмарність, опади та температурні гойдалки. Максимально мокра погода прогнозується у середу, 24 квітня.

Протягом цих днів показники на термометрах вдень коливатимуться від +11 °C до 19 градусів тепла. Найтеплішим днем буде четвер, 25 квітня, як мовиться на сайті Meteofor.

У вівторок, 23 квітня, очікується мінлива хмарність, але вранці ще пройдуть дрібні дощі. У цю добу вдень позначки термометрів покажуть +15 градусів. Вночі було +7 °C. Протягом доби передбачаються легкі-слабкі вітри 1-5 м/с.

Середа, 24 квітня, з-поміж трьох днів принесе найбільшу концентрацію дощів. Опади мають розпочатись вранці та завершитись пізнього вечора. Позначки термометрів вдень сягатимуть близько 11 градусів тепла. Вночі вони знизяться до +9 °C. З ранку і протягом вечора потужність вітрів очікується максимальною — свіжі-сильні 10-11 м/с.

Наступного дня, 25 квітня, також прогнозується дощ, але денна температура підвищиться. Хмарність не покине місто протягом доби. Показники термометрів вдень не сягатимуть вище +19 градусів. Вночі очікується до +9 °C. У четвер передбачаються легкі-помірні вітри 1-6 м/с.

Нагадаємо, раніше "Телеграф" писав те, якою буде погода на Великдень у столиці України.