Весняні грози й не думають відступати: де в Україні дощитиме найбільше

Читать на русском
Автор
Парасольку ховати ще зарано Новина оновлена 24 квітня 2024, 08:41
Парасольку ховати ще зарано. Фото pinterest.com

Температура повітря порадує позначками більше +15

Весняне похолодання з дощами, яке накрило Україну, потроху відступатиме. Найближчими днями синоптики прогнозують температуру повітря вдень понад 20 градусів.

Проте прогулянки доведеться відкласти, адже практично по всій території Україні очікуються дощі та грози. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

У середу, 24 квітня, хмарна погода спостерігатиметься у більшості областей. Прояснення можливі у східних та північно-східних областях. На заході ж та у центрі очікують дощі. А температура повітря коливатиметься від +8 до +16.

Четвер, 25 квітня, дощитиме у всіх областях України. Грози оминуть лише західний регіон, а от на півдні, півночі, сході та у центрі очікується злива з громовицею. Але температура повітря порадує українців, адже триматиметься в межах +10 — +27. Найтепліше буде на сході.

У пʼятницю, 26 квітня, від дощів не залишиться й сліду у західних, частині південних, північних та центральних областей. У той час, як на сході та подекуди на півночі, півдні та у центрі дощитиме. Небо по всій території України буде затягнуто хмарами, але з проясненнями. Температура повітря коливатиметься від +13 до +24.

Раніше "Телеграф" писав, що у столиці України продовжують панувати хмарність, опади та температурні гойдалки. Максимально мокра погода прогнозується у середу, 24 квітня.